Τι λένε τα άστρα σήμερα, 29/3

Τίτλοι τέλους θα γραφτούν σε σχέσεις ή συνεργασίες που χαρακτηρίζονται από πίεση, γκρίνια ή αρνητισμό

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 29/3

~Σελήνη στους Ιχθύες~

Σάββατο, 29 Μαρτίου 2014! Χαλάρωση, ξεκούραση και ησυχία είναι τα αιτήματα της σημερινής μέρας. Αφήστε, λοιπόν, για άλλη μέρα δουλειές και θέματα πρακτικής φύσεως και αφιερώστε χρόνο για να ηρεμήσετε, να βρεθείτε κοντά στη θάλασσα, να συμμετάσχετε σε ασχολίες πνευματικού ή θρησκευτικού περιεχομένου και να κάνετε οτιδήποτε νοερά σας μεταφέρει σε έναν άλλο κόσμο που νιώθετε πιο χαρούμενοι και ευτυχισμένοι.

~Αφροδίτη τρίγωνο με Άρη~

STEFANIA 300

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη ξυπνά ένα νέο πόθο που σας γεμίζει χαρά και συνάμα σας ωθεί να κάνετε βήματα μπροστά τόσο σε θέματα ερωτικών σχέσεων όσο και συναναστροφών. Επιπλέον, η όψη θεωρείται εξαιρετική για να δραστηριοποιηθείτε σε οτιδήποτε μπορεί να σας ωφελήσει οικονομικά!

~Αφροδίτη τετράγωνο με Κρόνο~

Τίτλοι τέλους πέφτουν για σχέσεις ή συνεργασίες που το κλίμα επί καιρώ ήταν στραβό με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο και το ποτήρι ξεχειλίζει σε σχέσεις που χαρακτηρίζονται από πίεση, γκρίνια ή αρνητισμό. Μειωμένα έσοδα και οικονομικές δυσκολίες σας θα είναι η αιτία είτε για να σταματήσετε ή να μην κάνετε κάτι που σας αρέσει, είτε για να είστε πιο συγκρατημένοι σε έξοδα και διασκεδάσεις.

Οι ευνοούμενοι της ημέρας είστε Ιχθύες, Σκορπιοί, Καρκίνοι γεννημένοι τόσο στα τέλη του β' δεκαημέρου όσο και στο γ'.

Να έχετε όλοι ένα υπέροχο Σάββατο, φροντίζοντας να κάνετε ένα διάλειμμα, να χαλαρώσετε και να αναζωογονηθείτε!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved