Τι λένε τα άστρα σήμερα, 25/3;

Η παρουσία της Σελήνης στον Αιγόκερω δείχνει εορτασμό με λιτό τρόπο, αλλά και με τη δέουσα επισημότητα

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 25/3;

25η Μαρτίου! Γνώμες, καρδιές, όσοι Έλληνες, ό,τι είστε, μην ξεχνάτε, δεν είστε από τα χέρια σας μονάχα, όχι. Χρωστάτε και σε όσους ήρθαν, πέρασαν, θα 'ρθούνε, θα περάσουν.

~Σελήνη στον Αιγόκερω~

25η Μαρτίου 2014! Ημέρα του Ευαγγελισμού και μέρα φόρου τιμής στους ήρωες του 1821. Η παρουσία της Σελήνης στον Αιγόκερω δείχνει εορτασμό με λιτό τρόπο αλλά και με τη δέουσα επισημότητα. Ευνοείται η τήρηση των παραδόσεων, όπως το γαστρονομικό έθιμο που προτάσσει για το σημερινό τραπέζι παστό μπακαλιάρο ή όπως τον έλεγαν παλιά το «ψάρι του βουνού» και βεβαίως... σκορδαλιά.

Συγχρόνως θα υπάρχει η τάση να αναγνωρίσετε ότι η ευτυχία δεν προέρχεται από το να σκέφτεστε πόσα περισσότερα χρειάζεστε με μια αίσθηση δυσαρέσκειας, αλλά από το να είστε ευγνώμονες και να εκτιμάτε αυτά που ήδη έχετε με ικανοποίηση.

STEFANIA 300

~Ερμής τρίγωνο με Δία~

Στην επιρροή του αυριανού τριγώνου του Ερμή με το Δία ξεδιπλώνονται ευκαιρίες για βόλτες, ταξίδια, επαφές και γνωριμίες. Ευνοϊκά μηνύματα, ευχάριστες σκέψεις, θετικές πληροφορίες και χαρούμενες ειδήσεις πλημμυρίζουν τη μέρα σας και σας δείχνουν το δρόμο της αισιοδοξίας και των θετικών προοπτικών. Από αισθηματικής πλευράς, η ευμενής όψη Ερμή – Δία υπόσχεται προτάσεις για ρομαντικές εκδρομές, ονειρικές βόλτες, δημιουργία οικογένειας και οτιδήποτε μπορεί να συσφίξει ή να δημιουργήσει συναισθηματικούς δεσμούς.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Αιγόκεροι, Ταύροι, Παρθένοι και Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του γ' δεκαημέρου.

Να ζήσετε όλοι ένα τόσο όμορφο σήμερα που θα κάνει το χτες εμπειρία επιτυχίας και το αύριο όραμα χαράς.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved