Τι λένε τα άστρα σήμερα, 21/3;

Με τον πλανήτη της επικοινωνίας (Ερμή) σε όψη με τον πλανήτη της απάτης, της αβεβαιότητας και της διάψευσης (Ποσειδώνα), τα λόγια σήμερα ίσως σας παρασύρουν

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 21/3;

~Σελήνη στον Σκορπιό~

Έφτασε Παρασκευή και με τη Σελήνη στον Σκορπιό ευνοείται να κλείσετε έναν κύκλο εργασιών, ενδιαφερόντων και θεμάτων για να μπορέσετε, αργότερα την ίδια μέρα, το Σαββατοκύριακο ή άλλο χρονικό διάστημα, να ανοίξετε έναν νέο. Κυρίαρχο ρόλο θα έχουν σήμερα θέματα οικονομικά και ερωτικά.

~Σελήνη στον Τοξότη~
Το απόγευμα, περίπου στις έξι παρά είκοσι, η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη, το ζώδιο που κυβερνά ο Δίας (ο πλανήτης της τύχης και της χαράς) και στην περιβάλλουσα ατμόσφαιρα θα υπάρχει θετική και χαρούμενη διάθεση. Η ευμενής όψη που ακολουθεί (γύρω στις επτά και μισή) με τον Ήλιο, υπόσχεται όμορφες ερωτικές επαφές, εξωστρεφή και περιπετειώδη ενδιαφέροντα.

~Ερμής σύνοδο με Ποσειδώνα~

STEFANIA 300

Στην επιρροή της αυριανής συνόδου Ερμή – Ποσειδώνα είναι σημαντικό να θυμάστε ότι σημασία δεν έχει το τι λέει κάποιος, άλλα το τι κάνει. Κι αυτό, γιατί με τον πλανήτη της επικοινωνίας σε όψη με τον πλανήτη της απάτης, της αβεβαιότητας και της διάψευσης, τα λόγια σήμερα είναι ικανά να σας παρασύρουν σε χίμαιρες. Πιθανές είναι: αναληθείς δηλώσεις, εσφαλμένες εκτιμήσεις, εξαφανίσεις, ρομαντικές βόλτες όπως και νοητικές εμπνεύσεις.

Οι ευνοούμενοι της ημέρας είστε Σκορπιοί, Ιχθύες, Καρκίνοι του β' μισού του γ' δεκαημέρου και, από το απόγευμα, Τοξότες, Κριοί και Λέοντες γεννημένοι στο α' μισό του α' δεκαημέρου.

Να έχετε όλοι μια όμορφη και ξεχωριστή Παρασκευή διασκεδάζοντας και περνώντας καλά!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved