Τι λένε τα άστρα σήμερα, 18/3;

Ουρανοκατέβατη τύχη στα οικονομικά και τα αισθηματικά υπόσχεται σήμερα η όψη εξαγώνου μεταξύ της Αφροδίτης και του Ουρανού

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 18/3;

Να είσαι καλός σημαίνει να σκέφτεσαι τους άλλους.

~Σελήνη στο Ζυγό~

Η Σελήνη συνεχίζει να διανύει το Ζυγό, το ζώδιο που προτάσσει ότι ο συμβιβασμός είναι μέρος κάθε υγιούς σχέσης. Συνεπώς, στο γάμο, το δεσμό, μια συνεργασία σας όσο και σε κάθε άλλη σχέση της ζωής σας, ίσως σήμερα αισθανθείτε ότι ο δρόμος της αγάπης και της αρμονίας ξεκινά από τις αμοιβαίες υποχωρήσεις.

~Ερμής στους Ιχθύες~

STEFANIA 300

Με φαντασία και συναισθηματισμό χρωματίζεται από σήμερα η σκέψη με τον Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας, της πληροφόρησης και των μετακινήσεων να μπαίνει στο υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων. Μέχρι και τις 7 Απριλίου οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για ρομαντικές βόλτες, ταξίδια αναψυχής, εξόδους για θέατρο, χορό, καλλιτεχνικά και πνευματικά ενδιαφέροντα.

~Αφροδίτη εξάγωνο με Ουρανό~

Ουρανοκατέβατη τύχη στα οικονομικά και τα αισθηματικά υπόσχεται σήμερα η όψη εξαγώνου μεταξύ της Αφροδίτης και του Ουρανού. Τόσο στον έρωτα όσο και στο χρήμα η χαρά θα έρθει ξαφνικά, δοκιμάζοντας νέα πράγματα και αφού γίνετε πιο κοινωνικοί. Ευνοούνται online αγορές, τηλεοπτικά καλλιτεχνικά γεγονότα, φιλικές σχέσεις, αισθηματικές γνωριμίες και έρωτες με διαφορές ηλικίας.

Οι ευνοούμενοι της ημέρας είστε Ζυγοί, Υδροχόοι, Δίδυμοι που έχετε γεννηθεί το β' μισό του β' δεκαημέρου και το γ' δεκαήμερο.

Να έχετε όλοι μια υπέροχη Τρίτη κάνοντας πράγματα που σας αρέσουν και σας ανανεώνουν!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved