Τι λένε τα άστρα σήμερα, 15/3;

Η λογική συνεργάζεται σήμερα με το πάθος!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 15/3;

Από ένα γαλήνιο νου και υγιείς συνήθειες προέρχεται ο πλούτος της υγείας.

~Σελήνη στην Παρθένο~

Με τη Σελήνη να διανύει το ζώδιο της Παρθένου, ακόμα και αν δεν είστε λάτρεις της καθαριότητας, σήμερα θα δώσετε σημασία στην υγιεινή του χώρου – ή, αν μην τι άλλο, του σώματός σας. Ενδεχομένως να κάνετε πράγματα που σας βοηθούν να κρατήσετε τη φόρμα σας, να θελήσετε να ακολουθήσετε μια πιο ισορροπημένη διατροφή και γενικότερα έντονη θα είναι η τάση να δώσετε έμφαση σε ό,τι συμβάλλει στην καλή υγεία.

~Σελήνη εξάγωνο με Δία~

Το μεσημέρι, λίγο μετά τη μια, η ευμενής όψη μεταξύ της Σελήνης και του Δία διανθίζει τη μέρα σας με ιδιαίτερη χαρά, όμορφες στιγμές και ενδιαφέροντα που μπορούν να φέρουν πάσης φύσεως πλούτο στη ζωή σας.

~Σελήνη τρίγωνο με Πλούτωνα~

STEFANIA 300

Η λογική συνεργάζεται με το πάθος το απόγευμα, γύρω στις έξι και μισή, δείχνοντας ότι μαζί, αν έχουν ένα κοινό στόχο, μπορούν να αποτελέσουν έναν εξαιρετικό ταίρι. Στην προκειμένη περίπτωση, ο κοινός στόχος είναι το πώς θα περάσετε ένα άκρως συναρπαστικό Σαββατόβραδο!

Η τύχη σήμερα χαμογελά στους Παρθένους, Ταύρους, Αιγόκερους και στους Ιχθύες, Σκορπιούς, Καρκίνους που έχετε γεννηθεί στα τέλη του α' δεκαημέρου και στο α' μισό του β' δεκαημέρου.

Να έχετε όλοι ένα όμορφο και πολύ ξεχωριστό Σάββατο περνώντας... καταπληκτικά!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved