Τι λένε τα άστρα σήμερα, 14/3;

Η ευνοϊκή όψη μεταξύ Ερμή και Άρη δείχνει ευκολία έκφρασης και καλή χρήση της επικοινωνίας - αυτό σημαίνει ότι θα έχετε επιτυχία είτε στην βελτίωση είτε στη δημιουργία νέων συνεργασιών, συμφωνιών και σχέσεων

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 14/3;

Μόνο πιστεύοντας ότι το καλό μπορεί να συμβεί, θα το δείτε να έρχεται!

~Σελήνη στο Λέοντα~

Με το βλέμμα καρφωμένο στη χαρά, τη διασκέδαση αλλά και τον έρωτα ξεκινά η μέρα. Η Σελήνη θα διανύει ως το απόγευμα το πύρινο ζώδιο του Λέοντα και οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για να κάνετε κάτι που σας χαροποιεί, σας γεμίζει υπερηφάνεια και σας δίνει τη δυνατότητα να κοιτάτε το μέλλον με... αισιοδοξία!

~Σελήνη στην Παρθένο~

Λίγο πριν τις τέσσερις και τέταρτο το απόγευμα η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο που αγαπά τον προγραμματισμό και ως εκ τούτου θα είναι έντονη η τάση να βάλετε σε τόσο το απόγευμα όσο και το βράδυ σας... σε τάξη!

~Ερμής τρίγωνο με Άρη~

STEFANIA 300

Συγχρόνως, γύρω στις έξι και τέταρτο το απόγευμα κορυφώνεται το αέρινο τρίγωνο μεταξύ του πλανήτη της επικοινωνίας, του Ερμή (που βρίσκεται στον Υδροχόο) και αυτού της δράσης, του Άρη (που βρίσκεται στο Ζυγό). Πρόκειται για μια ευμενή όψη που δείχνει ευκολία έκφρασης και καλή χρήση της επικοινωνίας. Δύο στοιχεία τα οποία αν αξιοποιήσετε σήμερα, μπορείτε να έχετε επιτυχία είτε στην βελτίωση είτε στη δημιουργία νέων συνεργασιών, συμφωνιών και σχέσεων. Εξαρτάται από το τι σας ενδιαφέρει περισσότερο.

Οι ευνοημένοι της ημέρας είστε Λέοντες, Τοξότες, Κριοί και Υδροχόοι, Ζυγοί, Δίδυμοι γεννημένοι στο β' μισό του γ' δεκαημέρου και Παρθένοι, Αιγόκεροι, Ταύροι που έχετε γεννηθεί στο πρώτο πενθήμερο του α' δεκαημέρου.

Να έχετε όλοι μια πολύ όμορφη Παρασκευή, πλημμυρισμένη με τα χρώματα της χαράς και του έρωτα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved