Τι λένε τα άστρα σήμερα, 13/3;

Ο έρωτας πρωταγωνιστεί σήμερα: να έχετε αυτοπεποίθηση και να δείχνετε τον καλό εαυτό σας

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 13/3;

~Σελήνη στο Λέοντα~

Μια μέρα που θα χαρείτε είναι η σημερινή: Η Σελήνη βρίσκεται στο θετικό ζώδιο του Λέοντα, γεμίζοντάς σας αισιοδοξία και φτιάχνοντάς σας τη διάθεση. Κι όταν η διάθεση αλλάζει προς το καλύτερο, η συμπεριφορά ακολουθεί. Ευνοούνται καλλιτεχνικά και αθλητικά γεγονότα, εορτασμοί, βραβεύσεις και πάσης φύσεως ευχάριστες εκδηλώσεις.

Από αισθηματικής πλευράς, ο έρωτας πρωταγωνιστεί και σας θυμίζει ότι το παν είναι η αυτοπεποίθηση, να πιστεύετε στον καλό εαυτό σας και να τον δείχνετε. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για ερωτικά παιχνίδια με το έτερο ήμισυ και νέες ευκαιρίες για έρωτα για όσους είστε αδέσμευτοι.

~Ήλιος τρίγωνο με Κρόνο~

STEFANIA 300

Σήμερα κορυφώνεται το υδάτινο τρίγωνο ανάμεσα στον Ήλιο στους Ιχθύες και τον Κρόνο στον Σκορπιό. Πρόκειται για μια ευνοϊκή όψη με ψυχική και συναισθηματική επιρροή. Ευνοούνται ιδιαίτερα οι επαφές με άτομα ιεραρχικά ή ηλικιακά μεγαλύτερα, οι επαγγελματικές φιλοδοξίες ενώ μπορούν να σφραγιστούν με επιτυχία γεγονότα που σχετίζονται με καλλιτέχνες, εθελοντές και πνευματικά άτομα.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Λέοντες, Τοξότες, Κριοί γεννημένοι το β' μισό του β' δεκαημέρου.

Όλοι μπορείτε να έχετε μια υπέροχη μέρα αν εξισορροπήσετε τον εγωισμό με τη γενναιοδωρία και έχετε το βλέμμα σας καρφωμένο σε ένα ευοίωνο μέλλον και σε όλα όσα μπορούν να πάνε καλά.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved