Τι λένε τα άστρα σήμερα, 11/3;

Όσο περισσότερη συναισθηματική πίεση ασκείτε, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η αντίσταση που θα συναντάτε

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 11/3;

Η ατμόσφαιρα αγάπης στο σπίτι είναι… το θεμέλιο της ζωής και της ψυχής σου!

~Σελήνη στον Καρκίνο~

Με τη Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου, του μενού της ημέρας περιλαμβάνει μπόλικο συναισθηματισμό, τρυφερότητα, ενασχόληση με τα άτομα της οικογένειας και στιγμές γεμάτες συγκίνηση!

~Οι όψεις της Σελήνης~

Οι θετικές γωνίες που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ήλιο και τον Κρόνο το πρωί και το μεσημέρι αντίστοιχα, δημιουργούν θετικές προϋποθέσεις για να κάνετε πράγματα με μεράκι και αγάπη και για να έχετε ευνοϊκές επαφές με άτομα που είναι ιεραρχικά ή ηλικιακά μεγαλύτερα. Το βράδυ, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη δείχνει ότι όσο περισσότερη συναισθηματική πίεση θα ασκείτε, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η αντίσταση που θα συναντάτε.

~Ερμής τετράγωνο με Κρόνο~

STEFANIA 300

Καθυστερήσεις, ματαιώσεις, ακυρώσεις και προβλήματα στις μετακινήσεις και την επικοινωνία: όπως σας έχουμε προειδοποιήσει από το astrology.gr, αυτό δείχνει το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο, το οποίο συμβαίνει νωρίς το πρωί και θα δώσει το στίγμα του καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Στη ζωή πάντα θα υπάρχουν καταστάσεις οι οποίες θα είναι πέρα από τον έλεγχό σας, για αυτό αντί να χάσετε πολύτιμο χρόνο και να μείνετε προσκολλημένοι στο τι δεν έγινε, δείτε τι μπορεί.. να γίνει!

Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο.

Όλοι ανεξαιρέτως μπορείτε να έχετε μια υπέροχη μέρα αν, αντί να κάνετε παράπονα και να πετάτε το μπαλάκι των ευθυνών στους άλλους, συμπεριφερθείτε με κατανόηση και υψηλό αίσθημα ευθύνης!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved