Τι λένε τα άστρα σήμερα, 7/3;

Τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα: Αποφύγετε να πείτε πολλά και δώστε περισσότερη σημασία τι θα πείτε και σε ποιον θα το πείτε.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 7/3;

Με διάθεση για φλερτ...

~Σελήνη στους Διδύμους~

Με τη Σελήνη στο διττό ζώδιο των Διδύμων θα αντιληφθείτε ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνετε κάτι και δεν έχετε παρά να επιλέξετε τον πιο εύκολο ή τον πιο ενδιαφέροντα, εξαρτάται από την περίσταση και την ιδιοσυγκρασία σας. Ευνοούνται γνωριμίες, διανοητικές δραστηριότητες, μετακινήσεις και κάθε λογής πληροφόρηση.

STEFANIA 300

Από αισθηματικής απόψεως, το φλερτ, το παιχνίδισμα και οι ωραίες ατάκες θα είναι στις επάλξεις, ενώ ερωτικοί ενθουσιασμοί, απιστίες και ατασθαλίες θα δώσουν και θα πάρουν. Σε μια πρώτη γνωριμία αυτό που θα παίξει καθοριστικό ρόλο δεν θα είναι το πόσο σέξι είστε, αλλά το πόσο είστε... ομιλητικοί, ετοιμόλογοι και άνετοι!

~Σελήνη τετράγωνο με Ποσειδώνα~

Γύρω στις τρείς και δέκα το μεσημέρι, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα δείχνει ότι ευελιξία σημαίνει επιλογές και επιλογές σημαίνει σύγχυση.

Διλήμματα και προβληματισμοί ίσως προκύψουν, ενώ πιθανόν κάποιοι μην μπορώντας να σας πείσουν να σας... μπερδέψουν. Αποφύγετε να πείτε πολλά και δώστε περισσότερη σημασία τι θα πείτε και σε ποιον θα το πείτε.

Οι ευνοούμενοι της ημέρας είστε Δίδυμοι, Υδροχόοι, Ζυγοί και Τοξότες, Λέοντες, Κριοί του α' δεκαημέρου.

Όλοι ανεξαιρέτως μπορείτε να έχετε σήμερα μια ξεχωριστή μέρα αν δεν παίρνετε τον εαυτό σας και τόσο στα σοβαρά και το χαίρεστε!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved