Τι λένε τα άστρα σήμερα, 6/3;

Φρένο στα καλά έβαζε από τις 7/11/2013 η ανάδρομη φορά του Δία όμως από σήμερα να περιμένετε χαρές και επιτυχίες σε θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια και την κατοικία

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 6/3;

Αποφασιστικότητα είναι η δύναμη που ακόμα κι όταν δεν υπάρχει δρόμος, σαν νερό μέσα από φράγμα καταφέρνει και τον ανοίγει.

~Σελήνη στον Ταύρο~

Η παρουσία της Σελήνης στο γήινο ζώδιο του Ταύρου επικεντρώνει το ενδιαφέρον σας σε θέματα οικονομικά. Ευνοεί την αναζήτηση νέων πηγών εισοδήματος και ενθαρρύνει την κάθε λογής εξοικονόμηση. Συγχρόνως, ίσως σήμερα να μάθετε πώς να φροντίζετε κάτι με υπομονή, ενώ το να είστε αποφασιστικοί και συνάμα ήρεμοι θα σας εξασφαλίσει σε πολλούς τομείς την επιτυχία.

~Δίας σε ορθή φορά~

STEFANIA 300

Φρένο στα καλά έβαζε η ανάδρομη φορά του Δία που είχε ξεκινήσει στις 7/11/2013 και η οποία τελειώνει σήμερα, 6 Μαρτίου, γύρω στις μια παρά τέταρτο το μεσημέρι. Έτσι, από τούδε και στο εξής πράσινο φως ανάβει για τη διευθέτηση θεμάτων που έχουν σχέση με την οικογένεια, την κατοικία, την επαγγελματική έδρα και την ακίνητη περιουσία.

Επίσης, χαρές και επιτυχίες μπορείτε να περιμένετε σε ζητήματα που έχουν σχέση με ψυχική υγεία, συναισθηματική σύνδεση, babysitting, εγκυμοσύνη, το στήθος ή την κοιλιά όπως και με προϊόντα παραδοσιακά ή που έχουν σχέση με το υδάτινο στοιχείο.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Ταύροι, Αιγόκεροι, Παρθένοι και ακολουθείτε Σκορπιοί, Καρκίνοι, Ιχθύες, του γ' δεκαημέρου.

Να έχετε όλοι μια όμορφη και ήρεμη μέρα κάνοντας πράγματα που σας γεμίζουν χαρά!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved