Τι λένε τα άστρα σήμερα, 4/3;

Αν περιμένετε τη στιγμή που όλα θα είναι απολύτως στρωμένα, δεν θα ξεκινήσετε ποτέ!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 4/3;

Αυτό που κάνει έναν άνθρωπο... μεγάλο είναι να σηκώνεται και ξεκινά πάλι από την αρχή!

~Σελήνη στον Κριό~

Αν περιμένετε τη στιγμή που όλα θα είναι απολύτως στρωμένα, δεν θα ξεκινήσετε ποτέ. «Αρχίστε από όπου βρίσκεστε και όπως μπορείτε» είναι σήμερα το μότο της δυναμικής Σελήνης στον Κριό που σας παροτρύνει να μην κάθεστε με τα χέρια σταυρωμένα, να αντιμετωπίσετε με τόλμη το φόβο, να κινηθείτε και να πάρετε πρωτοβουλίες.

~Σελήνη αντίθεση με Άρη και τετράγωνο με Αφροδίτη~

STEFANIA 300

Νωρίς το απόγευμα, γύρω στις πέντε παρά τέταρτο, η Σελήνη σχηματίζει όψη αντίθεσης με τον Άρη διαμορφώνοντας ένα σκηνικό έντασης και ανταγωνισμού ευνοώντας ιδιαίτερα ό,τι περικλείει φυσική άσκηση. Έπειτα, γύρω στις επτά και μισή το τετράγωνο Σελήνης – Αφροδίτης δημιουργεί προϋποθέσεις για κοινωνικές επαφές και συναναστροφές και σας θυμίζει ότι ο έρωτας νικά όταν η αγάπη του ενός για τον άλλο υπερβαίνει την ανάγκη του ενός για τον άλλο.

~Σελήνη στον Ταύρο~

Γύρω στις εννέα και τέταρτο το βράδυ η Σελήνη αφήνει το ζώδιο του Κριού και περνά στο ζώδιο του Ταύρου δημιουργώντας συνθήκες που θα σας επιτρέψουν μετά από μια έντονη και απαιτητική μέρα να ηρεμήσετε και να απολαύσετε οτιδήποτε σας ευχαριστεί.

Οι ευνοούμενοι της ημέρας είστε οι εκπρόσωποι του στοιχείου της φωτιάς, Κριοί, Τοξότες, Λέοντες του γ' δεκαημέρου.

Να έχετε όλη μια υπέροχη μέρα και να θυμάστε ότι δεν αρκεί να ξέρετε τι πρέπει να κάνετε, χρειάζεται να ... αναλάβετε δράση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved