Τι λένε τα άστρα σήμερα, 1/3;

Ο Άρης ανάδρομος στο ζώδιο του Ζυγού, σηματοδοτεί προβλήματα, δισταγμούς και αναβολές σε θέματα που σχετίζονται με σχέσεις, συνεργασίες, συμφωνίες, γάμους, συμβόλαια και δίκες

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 1/3;

Καλό μήνα! Ήρθε ο Μάρτης ο Ανοιξιάτης! Μάρτης γδάρτης και κακός παλουκοκαύτης!

~Σελήνη στους Ιχθύες~

Σάββατο, 1 Μαρτίου και το έθιμο θέλει σήμερα να φτιάχνονται μικρά βραχιόλια από άσπρη και κόκκινη κλωστή. Η Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων τονίζει την εορταστική διάθεση των ημερών με τις μεταμφιέσεις, τους μασκαράδες και τα καρναβάλια και δίνει έμφαση σε θρησκευτικές συνήθειες όπως τα ψυχούδια, την προσευχή, το άναμμα του κεριού και το πνευματικό περιεχόμενο της συγχώρεσης ή άλλης εσωτερικής διεργασίας.

~Άρης ανάδρομος~

STEFANIA 300

Από σήμερα και για δυόμισι μήνες περίπου, ως τις 20 Μαΐου, ο Άρης που εξουσιάζει τη δράση και τη σεξουαλικότητα θα είναι ανάδρομος δείχνοντας μειωμένη ενεργητικότητα και αναστολή της διάθεσης και ιδιαίτερα για πρωτοβουλίες και ξεκινήματα. Το γεγονός ότι θα είναι στο ζώδιο του Ζυγού, σηματοδοτεί προβλήματα, δισταγμούς και αναβολές σε θέματα που σχετίζονται με σχέσεις, συνεργασίες, συμφωνίες, γάμους, συμβόλαια και δίκες.

~Ήλιος τρίγωνο με Δία~

Κορυφώνεται σήμερα το τρίγωνο του Ηλίου με το Δία μία από τις πιο θετικές όψεις που φιλοξενεί αυτές τις ημέρες το αστρολογικό σκηνικό. Η τύχη χαμογελά σε θέματα έρωτα, ευτυχή γεγονότα, γάμους, βαπτίσεις, ταξίδια, δραστηριότητες που έχουν εκπαιδευτικό περιεχόμενο και οτιδήποτε μπορεί να σας κάνει να βλέπετε το μέλλον με αισιοδοξία και το ποτήρι της ζωής μισογεμάτο.

Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε οι εκπρόσωποι του υδάτινου στοιχείου, Ιχθύες, Σκορπιοί, Καρκίνοι που έχετε γεννηθεί το β' δεκαήμερο.

Καλό μήνα! Να έχετε όλοι σας ένα Σαββατοκύριακο ξεχωριστό και ... ονειρεμένο!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved