Τι λένε τα άστρα σήμερα, 28/2;

Ο ορθόδρομος Ερμής βάζει τέλος σε εκκρεμότητες και αναβολές και ανοίγει το δρόμο για υπογραφές, επαφές, συζητήσεις και μετακινήσεις.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 28/2;

«Ο Φλεβάρης κι αν φλεβίσει, καλοκαίρι θα μυρίσει».

~Σελήνη στον Υδροχόο~

Πάει και ο κουτσοφλέβαρος! Οι αμυγδαλιές άνθισαν, το μεγαλύτερο μέρος του μήνα έκανε καλό καιρό και όπως λέει και η παροιμία «Ο Φλεβάρης κι αν φλεβίσει, καλοκαίρι θα μυρίσει». Η Σελήνη βρίσκεται και σήμερα στον Υδροχόο, ενθαρρύνοντας κινήσεις που πρεσβεύουν ανεξαρτησία, σας προσφέρουν την αίσθηση της ελευθερίας και κάνουν τα θέλω και τις προθέσεις σας... ξεκάθαρα.

~Σελήνη στους Ιχθύες~

Λίγο πριν τις πέντε το απόγευμα η Σελήνη στους Ιχθύες αλλάζει το σκηνικό της ημέρας τονίζοντας τη διάθεση για χαλάρωση, ξεκούραση μα και ενασχολήσεις που ηρεμούν το πνεύμα και ευφραίνουν τη ψυχή. Η διαίσθηση αφυπνίζεται και στου έρωτα το κάλεσμα πολλοί θα αναπηδήσετε από χαρά.

~Ερμής ορθόδρομος~

Από σήμερα ο Ερμής θα βρίσκεται σε ορθή φορά ανοίγοντας το δρόμο για υπογραφές, επαφές, συζητήσεις και μετακινήσεις και βάζοντας τέλος σε σχετικές εκκρεμότητες και αναβολές.

~Ήλιος τρίγωνο με Δία~

STEFANIA 300

Στην επιρροή του αυριανού τριγώνου του Ήλιου με το Δία θα υπάρξουν ευκαιρίες τόσο στον έρωτα όσο και στην εργασία. Επαγγελματικά ζητήματα και ανοίγματα θα φέρουν μέσα τους τον σπόρο της εξέλιξης και της προόδου, ενώ ευτυχή γεγονότα θα δώσουν το χρώμα της χαράς στην περιβάλλουσα ατμόσφαιρα.

Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε Υδροχόοι, Δίδυμοι, Ζυγοί των τελευταίων ημερών και Ιχθύες, Καρκίνοι, Σκορπιοί γεννημένοι στις αρχές του α' δεκαημέρου.

Να έχετε όλοι μια εκπληκτική Παρασκευή κάνοντας πράγματα που ανανεώνουν τη διάθεση και το κέφι σας!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved