Τι λένε τα άστρα σήμερα, 23/2;

Αν υπάρχει παράδεισος, σήμερα αισθάνεστε πως τον ζείτε!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 23/2;

Σερπαντίνες κομφετί ο ουρανός θα βρέξει. Πάρτε θέσεις για χορό, η μουσική ας παίξει. Είναι οι Απόκριες, η πιο τρελή γιορτή!

~Σελήνη στον Τοξότη~

Καλώς το καρναβάλι! Κυριακή των Αποκριών και με τη Σελήνη στο εύθυμο ζώδιο του Τοξότη, το κέφι μες στους δρόμους θα τριγυρίζει χαρωπά. Φορέστε ρούχα παρδαλά, πετάξετε κορδέλες, στο χορό μπλεχτείτε, μαζί με φίλους χαρείτε και όπου βρεθείτε γέλια κάνετε τρελά.

~Σελήνη εξάγωνο με Ερμή~

Τζουμ τριαλαρά! Αναμφίβολα, οι Απόκριες είναι η πιο τρελή γιορτή και μια μέρα γεμάτη χρώματα, κομφετί, χαμόγελα όπως είναι η σημερινή προσφέρεται για να περάσετε εκπληκτικά. Γύρω στις δέκα το βράδυ με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή ευνοείται όλοι να μάθετε καλά «διασκεδάζω» τι θα πει!

~Ήλιος σύνοδο με Ποσειδώνα~

STEFANIA 300

Με τα χρώματα του ονείρου, του ρομάντζο και της αγάπης χρωματίζει τη σημερινή μέρα η όψη συνόδου μεταξύ Ηλίου και Ποσειδώνα. Η διάθεση για ψυχαγωγία, εσωτερική γαλήνη και ευχαρίστηση θα είναι διάχυτη. Όμορφα γεγονότα θα είναι αιτία για να αισθανθείτε πως αν υπάρχει παράδεισος, τότε με χαρά και έρωτα σήμερα τον ζείτε.

Αν κάτι χρειάζεται να προσέχετε είναι τον καπνό, υγρά που μπορεί να γίνουν επικίνδυνα, τις τοξικές ουσίες, τις μολύνσεις, τις λοιμώξεις και οτιδήποτε μεταφορικά ή κυριολεκτικά μπορεί να σας ζαλίσει.

Οι τυχεροί της ημέρας Τοξότες, Κριοί, Λέοντες και Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του β' δεκαημέρου.

«Ζήτω η Αποκριά! Ζήτω η τρελή χαρά!». Το καρναβάλι ήρθε για τα καλά στις καρδιές να φέρει τη χαρά!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved