Τι λένε τα άστρα σήμερα, 22/2;

Ψυχοσάββατο σήμερα και -με τη Σελήνη στο Σκορπιό- θα θελήσετε να κατανοήσετε το νόημα σημαντικών αλλαγών στη ζωή σας

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 22/2;

Όταν χάνεις, μη χάνεις το μάθημα. Κάθε φορά που χάνουμε χωρίς να αναλύουμε το γιατί και το τι μάθαμε, είναι σαν να χάνουμε δυο φορές.

~Σελήνη στον Σκορπιό~

Σήμερα δεν είναι απλά Σάββατο είναι Ψυχοσάββατο. Με τη Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού που σχετίζεται τόσο με τη ψυχή όσο και τα υπαρξιακά θέματα, πέρα από το να κάνετε κάτι πιθανόν εις ανάμνηση των κεκοιμημένων, οι μεταφυσικές ανησυχίες θα βρίσκονται στις επάλξεις και θα υπάρχει η τάση να «ψαχτείτε», να κατανοήσετε το νόημα σημαντικών αλλαγών στη ζωή σας, να αποκτήσετε βαθιά γνώση και να πάρετε δύναμη, είτε για να βρείτε είτε για να φτιάξετε το δρόμο της ζωή σας.

~Σελήνη στον Τοξότη~

Γύρω στις δώδεκα το μεσημέρι η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη και η διάθεση σας αλλάζει. Έχετε ανάγκη να βγείτε, να ταξιδέψετε, να βρεθείτε σε ανοιχτούς χώρους και δρόμους και να συμμετάσχετε σε ευχάριστες δραστηριότητες, σε κάποιες ίσως μαζί με δασκάλους, αθλητές, ευδιάθετους ή θετικούς ανθρώπους.

~Σελήνη τετράγωνο με Ήλιο και με Ποσειδώνα~

STEFANIA 300

Το απόγευμα οι όψεις της Σελήνης με τον Ήλιο και το Ποσειδώνα δείχνουν ότι αν και πιθανόν να έχετε κάποια σημάδια αδιαθεσίας ή ήπια συμπτώματα κάποιας ασθένειας θα είναι έντονη η ανάγκη για χαρά, περιπέτεια και διασκέδαση. Πιθανόν να κάνετε κάτι που έχει σχέση με χορό, θέατρο, τραγούδι, τις απόκριες ή οτιδήποτε που μπορεί να φέρει την αίσθηση του παραμυθιού στη ζωή σας.

Η τύχη σήμερα χαμογελά στους Σκορπιούς, Ιχθύες, Καρκίνους των τελευταίων ημερών ως τις δώδεκα το μεσημέρι. Έπειτα, τη σκυτάλη της τύχης παίρνετε Τοξότες, Λέοντες, Κριοί του α' δεκαημέρου.

Να έχετε ένα τέλειο Σάββατο, διασκεδάζοντας και περνώντας όχι απλά καλά... καταπληκτικά!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved