Τι λένε τα άστρα σήμερα, 20/2;

Η Σελήνη στον Σκορπιό αγαπά το τραγούδι και τη νύχτα και υπόσχεται μια μέρα ερωτική και ένα βράδυ που θα καεί το πελεκούδι!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 20/2;

Στους ρυθμούς της Τσικνοπέμπτης αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να χαρεί, να σατιρίσει, να αυτοσαρκαστεί και ψήνοντας, χορεύοντας και τραγουδώντας... τσικνίστε το!

~Σελήνη στο Σκορπιό~

Καλή Τσικνοπέμπτη! Βρισκόμαστε στο μέσο της Κρεατινής εβδομάδας και η Σελήνη στο Σκορπιό είναι ιδανική για ένα εκλεκτό μενού αποκλειστικά για εσάς κι αυτούς που νιώθετε πιο κοντά σας για να το τσικνίσετε και μάλιστα... μερακλίδικα. Τσικνοπέμπτη δίχως κλαρίνα, τσάμικο και καλαματιανό γίνεται;

STEFANIA 300

Η Σελήνη στον Σκορπιό αγαπά το τραγούδι και τη νύχτα και υπόσχεται μια μέρα ερωτική και ένα βράδυ που θα καεί το πελεκούδι!

~Σελήνη τρίγωνο με Ήλιο~

Τα κάρβουνα και οι σχάρες παίρνουν σήμερα φωτιά όπως και.. ο έρωτας. Από νωρίς το πρωί το τρίγωνο Σελήνης – Ηλίου βοηθά η ερωτική διάθεση να «ανάψει» με καυτά μηνύματα και ερωτικά υπονοούμενα που θα προετοιμάζουν το κλίμα για μια βραδιά απόλυτου ερωτικού πάθους.

~Σελήνη τρίγωνο με Ποσειδώνα~

Ο Φεβρουάριος είναι μήνας τόσο της αγάπης όσο και της Αποκριάς και με την όμορφη όψη Σελήνης – Ποσειδώνα που σχηματίζεται περίπου ένα τέταρτο πριν τις τρεις το μεσημέρι, εκτός από το κρασί, τα λουκάνικα, τις τσιγαρίδες, τον παστουρμά και τα ψητά ευνοείται να απολαύσετε κάθε στιγμή, να «ντυθείτε» και να μασκαρευτείτε, να ξεχάσετε τη θλίψη και την κρίση και να μπείτε στο χορό του κεφιού... με τα τσαρούχια!

Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε Σκορπιοί, Ιχθύες, Καρκίνοι και Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του α' δεκαημέρου.

Σε πείσμα των δύσκολων καιρών, να περάσετε όλοι καλά και να ξεφαντώσετε με κρέας, κρασί, χορό και έρωτα ως το πρωί!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved