Τι λένε τα άστρα σήμερα, 16/2;

Όλοι μπορείτε να κάνετε κάτι, σήμερα, για να βοηθήσετε ή να θεραπεύσετε μια κατάσταση - ή τους ανθρώπους γύρω σας.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 16/2;

Δεν χρειάζονται μνημειώδεις πράξεις για να κάνεις τον κόσμο και τη ζωή σου λίγο καλύτερα, αρκούν πράγματα απλά!

~Σελήνη στην Παρθένο~

Μια όμορφη και ευχάριστη Κυριακή προβλέπεται η σημερινή καθότι η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο της προσφοράς, την Παρθένο και μάλιστα σε θετικές όψεις όλη τη διάρκεια της ημέρας. Όλοι μπορείτε να κάνετε κάτι σήμερα για να βοηθήσετε ή να θεραπεύσετε μια κατάσταση ή τους ανθρώπους γύρω σας. Δεν χρειάζονται μνημειώδεις πράξεις για να γίνει ο κόσμος και η ζωή σας λίγο καλύτερα, αρκούν πράγματα απλά σήμερα είναι το μήνυμα της Σελήνης στην Παρθένο.

~Ερμής τρίγωνο με Άρη~

STEFANIA 300

Από το πρωί οι δίαυλοι επικοινωνίας ανοίγουν και μπορείτε με ευκολία να έρθετε σε επαφή με τους άλλους και να ανταποκριθείτε σε νέες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να κάνετε βήματα σε κάτι που σχετίζεται με τους άλλους, έχει σχέση με τη συντροφικότητα, τη διακόσμηση, την ομορφιά ή πράγματα πνευματικού περιεχομένου. Εάν είστε διατεθειμένοι να κάνετε κάποιες αλλαγές στον τρόπο που σκέφτεστε τότε θα μπορέσετε να δείτε καλύτερα το δρόμο προς την επίτευξη αρμονίας σε κάθε δεδομένη κατάσταση της ημέρας σας και όχι μόνο.

Οι τυχεροί της Κυριακής είστε Παρθένοι, Ταύροι, Αιγόκεροι και Ιχθύες, Σκορπιοί, Καρκίνοι του β' δεκαημέρου.

Να έχετε όλοι μια εκπληκτική Κυριακή και να θυμάστε ότι ο κάθε ένας από εμάς μπορεί με μικρές κινήσεις προσφοράς και αγάπης να δημιουργήσει ένα πεδίο αρμονίας και χαράς γύρω του.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved