Τι λένε τα άστρα σήμερα, 15/2;

Η μέρα είναι ιδανική για να κάνετε μια καλή αρχή μέσα από ένα ανοιχτό κάλεσμα ή πεδίο δράσης.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 15/2;

Τα καλύτερα και τα πιο όμορφα πράγματα στον κόσμο δεν μπορεί να τα δει ούτε καν να τ’ αγγίξει κανείς. Μπορεί να τα νιώσει μόνο με την καρδιά του.

~Πανσέληνος στο Λέοντα και Σελήνη στην Παρθένο~

Υπό την επήρεια της Πανσελήνου στο Λέοντα ξεκινά το Σάββατο δίνοντας έμφαση σε οτιδήποτε μπορεί να γεμίζει την καρδιά σας με αγάπη, περηφάνια και χαρά και μάλιστα πρωί - πρωί. Η Σελήνη στην Παρθένο αγαπά το πρόγραμμα, την καθαριότητα και την τάξη και παίρνοντας τη σκυτάλη περίπου στις εννέα και μισή το πρωί στρέφει την προσοχή σας περισσότερο σε πρακτικά θέματα.


~Ήλιος τρίγωνο με Άρη~

Από την άλλη, η θετική όψη Ηλίου – Άρη που συμβαίνει τα ξημερώματα κινητοποιεί όλο το δυναμικό σας προς την επιτυχία είτε αυτή είναι προσωπική είτε είναι αισθηματική. Επομένως, η μέρα είναι ιδανική για να κάνετε μια καλή αρχή μέσα από ένα ανοιχτό κάλεσμα ή πεδίο δράσης.


~Ήλιος σύνοδο με Ερμή~

STEFANIA 300

Τέλος, τη διάθεση να εκφράσετε κάτι καινούργιο, να φανείτε ελεύθερο πνεύμα και να δείξετε αλτρουισμό φανερώνει η όψη Ηλίου – Ερμή που συμβαίνει λίγο πριν τις δέκα και μισή το βράδυ. Ευνοείται να επικοινωνήσετε με περισσότερους ανθρώπους, να πάτε σε ένα νέο χώρο, να έχετε μια νέα γνωριμία, να ξεφύγετε από τα «πρέπει», ιδιαίτερα αν δεν τα έχετε «φορέσει» εσείς στον εαυτό σας και να διαθέσετε το Σαββατόβραδο σας κάνοντας κάτι που δεν έχετε ξανακάνει ποτέ!


Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε Παρθένοι, Αιγόκεροι, Ταύροι και Ιχθύες, Καρκίνοι, Σκορπιοί του α' δεκαημέρου.

Να έχετε όλοι ένα υπέροχο Σάββατο! Μην ψάχνετε το τέλειο, δεν υπάρχει. Ερωτευτείτε τις ατέλειες. Αυτές είναι σίγουρα μοναδικές!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved