Τι λένε τα άστρα σήμερα, 13/2;

Η ερωτική θερμοκρασία ήδη από σήμερα είναι ανεβασμένη και η μυρωδιά του έρωτα υπάρχει... παντού - tip: φορέστε άρωμα που περιέχει περγαμόντο ή εκχυλίσματα από κίτρο.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 13/2;

Η ζωή θέλει έρωτα και ο έρωτας... την τρέλα του!

~Σελήνη στο Λέοντα~

Είμαι μια χαρά, στα καλύτερα μου! Παραμονή του Αγίου Βαλεντίνου και με τη Σελήνη στον θετικό ζώδιο του Λέοντα, πολύ εύκολα η αυτοπεποίθησή σας ανεβαίνει, δείχνετε το θαυμασμό σας, σας κερδίζει η χαρά και εκφράζετε τον καλό σας, τον πιο όμορφο, το πιο δημιουργικό και ερωτικό εαυτό σας!

Η ερωτική θερμοκρασία ήδη από σήμερα είναι ανεβασμένη και η μυρωδιά του έρωτα υπάρχει... παντού. Το κίτρινο και το πορτοκαλί είναι τα χρώματα του Λέοντα και δεδομένου ότι στο ζωικό βασίλειο οι σωματικές εκκρίσεις παίζουν κυρίαρχο ρόλο αν θέλετε να αυξήσετε ή να ξυπνήσετε την ερωτική διάθεση το tip της ημέρας είναι να φορέσετε άρωμα που περιέχει περγαμόντο ή εκχυλίσματα από κίτρο («μηδικό» μήλο)!

~Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό~

Μπορεί το ερωτικό κλίμα να είναι κυρίαρχο όμως και η διάθεση για διασκέδαση και επαφές με αγαπημένα πρόσωπα είναι έντονη. Τόσο η παρουσία του Ήλιου, που είναι κυβερνήτης του Λέοντα, στον Υδροχόο όσο και το τρίγωνοΣελήνης – Ουρανού που σχηματίζεται το απόγευμα ευνοούν εξόδους με την παρέα σας, διαδικτυακές επαφές, εγκεφαλικά παιχνίδια και οποιαδήποτε μικρή ή μεγάλη αλλαγή στο πρόγραμμα σας μπορεί να προσθέσει λίγη τρέλα στη ζωή σας.

~Ερμής στον Υδροχόο~

STEFANIA 300

Ο πλανήτης της επικοινωνίας συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του ξανά επιστρέφει στο ζώδιο του Υδροχόου. Ως τις 27/2 προεικονίζονται βραχυκυκλώματα, μηχανικές βλάβες, προβλήματα με το Internet και τις ηλεκτρικές συσκευές ενώ υπάρχει εύνοια στο να τα ξαναπείτε με φίλους, ομάδες και πρόσωπα με κοινά ιδεώδη.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Λέοντες, Τοξότες, Κριοί που έχετε γεννηθεί στο β' μισό του α' δεκαημέρου και στο α' μισό του β' δεκαημέρου.

Όλοι ανεξαιρέτως μπορείτε να έχετε μια υπέροχη μέρα αν δεν αφήσετε τη ρουτίνα να σας «ρουφήξει», αντίθετα κάνετε μερικές αλλαγές στο πρόγραμμα σας. Από αυτές που κάνουν να κυλά πιο εύκολα το καράβι του βίου σας στα κύματα της καθημερινότητας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved