Τι λένε τα άστρα σήμερα, 10/2;

Το μυαλό έχει την τάση να γυρνά στο παρελθόν για να μαθαίνει για το μέλλον

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 10/2;

Όταν δεν υπάρχουν της λογικής τα διόδια, μπορείς να δεις μες στης ψυχής τα υπόγεια και να χαρείς την αγάπη σαν ζεστή βροχή που πέφτει.

~Σελήνη στους Διδύμους και στον Καρκίνο~

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου και η εβδομάδα ανοίγει με τη Σελήνη στους Διδύμους να παραδίδει νωρίς το πρωί την σκυτάλη στη Σελήνη στον Καρκίνο. Έτσι, εκεί που βλέπατε τα πάντα μέσα από τη λογική, τώρα υπάρχει η τάση να τα δείτε από μια άλλη οπτική, αυτή του συναισθήματος. Ως εκ τούτου ίσως έρθετε πιο κοντά με άτομα της οικογένειας, μικρά παιδιά και πρόσωπα που πάντα θυμάστε πόσο καλά νιώθετε όταν είστε δίπλα τους.

~Σελήνη τρίγωνο με Ερμή~

STEFANIA 300

Το μυαλό έχει την τάση να γυρνά στο παρελθόν για να μαθαίνει για το μέλλον. Πολύ πιθανόν το μεσημέρι με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή να θυμηθείτε καλούς, παλιούς καιρούς. Οι όμορφες αναμνήσεις μπορούν να φανούν χρήσιμες στις μέρες και τα χρόνια που ακολουθούν. Για αυτό, κρατήσετε ένα αρχείο με τις φορές που ζήσατε κάτι όμορφο και δυνατό ή καταφέρετε να ξεπεράσατε μια κακοτυχία. Θα σας θυμίζουν πάντα ότι μπορείτε να... το ξανακάνετε!

~Σελήνη τρίγωνο με Ποσειδώνα~

Λίγο πριν τις έξι το απόγευμα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα πλημμυρίζει την ατμόσφαιρα με αγάπη, τρυφερότητα και στοργή και δίνει στα πάντα χρώμα... συναισθηματικό! Συγκίνηση, εσωτερική γαλήνη, όμορφη έκφραση και ρομαντισμός είναι μόνο μερικές από τις εκφάνσεις αυτής της όμορφης όψης!

Οι τυχεροί της ημέρας είστε τα ζώδια του νερού, Καρκίνοι, Ιχθύες, Σκορπιοί που έχετε γεννηθεί στο α' δεκαήμερο.

Καλή εβδομάδα! Μην κρατάτε λογαριασμό μόνο για όσα στη ζωή πήγαν στραβά αλλά και για όσα τα βγάλατε πέρα... μια χαρά!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved