Τι λένε τα άστρα σήμερα, 7/2;

Αληθινή αγάπη (μας λέει η Σελήνη στον Ταύρο) δεν είναι εκείνη που αντέχει το μακρόχρονο χωρισμό, αλλά την μακρόχρονη οικειότητα.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 7/2;

Ο βράχος και η θάλασσα, αιώνιοι εραστές, ζούνε κι οι δυο τον έρωτα γεμάτο εναλλαγές. Μα όσα κύματα κι αν έρθουνε η αγάπη που τους δένει, σταθερή για πάντα στο χρόνο μένει.

~Σελήνη στον Ταύρο~

«Η δύναμη σου θάλασσα, η θέληση μου βράχος». Το ζώδιο του Ταύρου είναι από τα πιο ανθεκτικά του ζωδιακού και για αυτό και ό,τι κάνετε ή δημιουργήσετε σήμερα μπορεί να αντέξει στο χρόνο. Στα ερωτικά, το μήνυμα που στέλνει είναι ότι η αληθινή αγάπη δεν είναι εκείνη που αντέχει το μακρόχρονο χωρισμό, αλλά εκείνη που αντέχει την μακρόχρονη οικειότητα. Ευνοούνται η διάθεση για έρωτα, οι γλύκες και η κατάρρευση του μύθου ότι με τον καιρό η αγάπη ξεθυμαίνει και ο ρομαντισμός χάνεται. Βλακείες... λέει η Σελήνη στον Ταύρο! Η αγάπη διαρκεί όσο αναπνέουμε!

~Σελήνη στους Διδύμους~

STEFANIA 300

Γύρω στις εννέα παρά τέταρτο το απόγευμα η Σελήνη εισέρχεται στο πολυπράγμον ζώδιο των Διδύμων και ως εκ τούτου ίσως καταπιαστείτε με πολλά και διαφορετικά πράγματα. Την έξαψη... αναζητά η Σελήνη στους Διδύμους! Όχι όμως την σωματική. Πρωτίστως την πνευματική. Στον έρωτα φανείτε έξυπνοι, ευέλικτοι και να έχετε χιούμορ.

«Αν καταφέρετε να κάνετε τον άλλο να γελάσει, τότε μπορείτε να τον κάνετε και να σας ερωτευτεί» λέει η Σελήνη στους Διδύμους που αγαπά να μιλά μέσα από τις ατάκες της.

Η τύχη σήμερα χαμογελά στους Ταύρους, Αιγόκερους, Παρθένους του γ' δεκαημέρου.

Μην σηκώνετε τα χέρια ψηλά στο πρώτο εμπόδιο, περισσότερα και από το πάθος και τη δύναμη μπορεί να πετύχουν η υπομονή και η αγάπη!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved