Τι λένε τα άστρα σήμερα, 5/2;

Το πρωί θα είστε έτοιμοι για νέες εμπειρίες - λίγο πριν το μεσημέρι (με τη Σελήνη στον Ταύρο), στόχος θα είναι η χαρά

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 5/2;

Ο κύκλος των χαμένων ευκαιριών κλείνει όταν ανοίγεις την αγκαλιά σου στις δυνατότητες της ζωής σου.

Η Σελήνη στον Κριό και στον Ταύρο~

Η μέρα ξεκινά με τη Σελήνη να διανύει τις τελευταίες μοίρες του Κριού, δείχνοντας την τάση να βιαστείτε να ανοίξετε τη βεντάλια των δυνατοτήτων σας, να κάνετε κάτι νέο και να δοκιμάσετε κάτι για πρώτη φορά.

STEFANIA 300

Γύρω στις δώδεκα παρά τέταρτο το πρωί η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Ταύρου που κυβερνάται από την Αφροδίτη και συμβολίζει την επιθυμία για αγάπη, έρωτα και κάθε λογής... απολαύσεις! Η πρακτική και γήινη φύση του ζωδίου δείχνει ότι η χαρά σήμερα δεν θα είναι κάτι που θα σκέφτεστε ή θα μιλάτε για αυτό, αλλά κάτι χειροπιαστό, κάτι που θα θελήσετε να ζήσετε και να προσφέρετε στην... πράξη!

~Σελήνη σε εξάγωνο με Ερμή & Ποσειδώνα~

Το απόγευμα οι όψεις της Σελήνης με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα ευνοούν τις επαφές, και τις μετακινήσεις που έχουν σχέση με αγορές, συναλλαγές, ομορφιά και έρωτα και συνάμα δημιουργούν γόνιμο έδαφος για κάθε τι όμορφο και ευχάριστο που ενισχύει το όνειρο στη ζωή σας!

Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε Κριοί, Τοξότες, Λέοντες των τελευταίων ημερών ως τις δώδεκα παρά τέταρτο το μεσημέρι. Έπειτα, τη σκυτάλη της τύχης παίρνετε Ταύροι, Παρθένοι Αιγόκεροι που έχετε γεννηθεί στο πρώτο μισό του α' δεκαημέρου.

Αισίως, φτάσαμε στα μέσα της εβδομάδας! Το μήνυμα που σας στέλνει το σύμπαν είναι πως η αγάπη είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα συναίσθημα είναι κάτι που βιώνεται και πραγματώνεται... καθημερινά!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved