Τι λένε τα άστρα σήμερα, 4/2;

Η μέρα απαιτεί δράση και μάλιστα δράση με αγάπη!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 4/2;

Μην αφήνεις τίποτα για μια ιδιαίτερη ημέρα. Κάθε ημέρα στη ζωή σου είναι σημαντική. Αν θέλεις να κάνεις κάτι, μη το αναβάλλεις. Κάντο τώρα!

~Σελήνη στον Κριό~

Τι κάνω τώρα; Η Σελήνη συνεχίζει να διανύει το ζώδιο του Κριού, όμως η δυναμική της είναι πιο έντονη και ισχυρή σήμερα, καθότι Τρίτη - που, ως γνωστόν, εξουσιάζεται από τον κυβερνήτη της Σελήνης στον Κριό, τον Άρη. Έριδες, οξείες αντιπαραθέσεις, ανταγωνισμοί, βιαστικές και πολύ θορυβώδεις καταστάσεις θα φέρνουν στην περιβάλλουσα ατμόσφαιρα μικρή ή μεγάλη ένταση.

STEFANIA 300

Τι να κάνετε; Η μέρα απαιτεί δράση και μάλιστα δράση με αγάπη. «Η αγάπη δημιουργεί τους καλύτερους αγωνιστές» σας λέει ο Άρης στο Ζυγό, χάρη στον οποίο σε πολλές περιπτώσεις σήμερα θα αποφασίσετε ότι αξίζει να σηκώσετε τη λευκή σημαία της ανακωχής και να φέρετε πάλι την ειρήνη στις σχέσεις σας.

~Σελήνη εξάγωνο με Ήλιο~

Ειλικρίνεια, ο θεμέλιος λίθος της ευτυχίας! Περίπου στις εννέα και μισή το πρωί το εξάγωνο μεταξύ της Σελήνης και του Ηλίου ενισχύει την κοινωνική ζωή και δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε με τους άλλους γρήγορα, άμεσα και πάνω από όλα ειλικρινά και αληθινά. Ταυτόχρονα, δείχνει ότι σύντομες και αυθόρμητες εκφράσεις αγάπης μπορούν να γίνουν οι πιο... όμορφες στιγμές της ημέρας.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Κριοί, Λέοντες, Τοξότες που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο μισό του β' δεκαημέρου και στο γ' δεκαήμερο.

Σήμερα γιορτάζουν ο Ισίδωρος και η Ισιδώρα. Το μήνυμα της ημέρας είναι ρισκάρετε για κάτι καλό και όμορφο. Η ζωή είναι ρίσκο και ο άνθρωπος που πάει πιο μακριά είναι αυτός που θέλει κάτι και τολμά να το κάνει!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved