Τι λένε τα άστρα σήμερα, 31/1;

Από σήμερα (με την Αφροδίτη ορθόδρομη) «ξεπαγώνουν» και σταθεροποιούνται επιλογές που έχουν σχέση με ομορφιά, χρήματα και σχέσεις

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 31/1;

Η Αλήθεια κεραυνοβολεί. Αν της κλείσεις την πόρτα, θα σου έλθει από το παράθυρο.

~Σελήνη στον Υδροχόο~

Ο Ουρανός απεχθάνεται τη στασιμότητα και την καταπίεση όπως η πρόοδος την κάθε λογής προσκόλληση. Έτσι σήμερα σας ωθεί να κάνετε αυτό που πραγματικά θέλετε και να αναζητήσετε νέους τρόπους ταράζοντας τα στάσιμα νερά σε οποιαδήποτε τομέα της ζωής σας.

~Αφροδίτη ορθόδρομη~

Κατοχυρώθηκε! Από σήμερα «ξεπαγώνουν» και σταθεροποιούνται επιλογές που έχουν σχέση με ομορφιά, χρήματα και σχέσεις. Ίσως καθιερώσετε ένα στυλ ή ακολουθήσετε κατά γράμμα έναν οικονομικό προϋπολογισμό. Στα αισθηματικά, ό,τι ευκαιρία δώσατε στο ερωτικό παρελθόν... δώσατε. Από δω και πέρα θα συγχρωτίζεστε πιο ώριμα και σοβαρά!

~Ερμής στους Ιχθύες~

Από σήμερα ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων για μόνο 13 μέρες κι αυτό γιατί θα γυρίσει ανάδρομος και θα ξανά εισέλθει στον Υδροχόο. Στο διάστημα αυτό η φαντασία και η έμπνευση, ο συναισθηματισμός και ο ρομαντισμός αλλά και ψέματα και μπερδέματα θα χαρακτηρίζουν καθημερινές επαφές, σκέψεις, λόγια και μετακινήσεις. Προσέχετε μην πιαστείτε στον ύπνο!

~Δίας αντίθεση με Πλούτωνα~

STEFANIA 300

Στα δύσκολα... προχωράμε! Ίσως σε κάποιο τομέα της ζωής σας νιώθετε εγκλωβισμένοι σε ένα καράβι που βουλιάζει ή ότι η ψυχή σας να χαρεί δεν προλαβαίνει. Με τον Δία σε αντίθεση με τον Πλούτωνα θα θελήσετε να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και με πυξίδα την αποφασιστικότητα να βρείτε... σωσίβια λέμβο!

Οι τυχεροί της ημέρας είστε τα ζώδια του αέρα, Υδροχόοι, Ζυγοί, Δίδυμοι και της φωτιάς, Κριοί, Τοξότες, Λέοντες που έχετε γεννηθεί στο β' μισό του β' δεκαημέρου και σε όλο το γ'.

Μικρές αλλαγές και «ανανεώσεις» στη διάρκεια της ημέρας θα κάνουν την Παρασκευή σας άκρως... συναρπαστική!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved