Τι λένε τα άστρα σήμερα, 29/1;

Υπευθυνότητα, ανάληψη ευθυνών, δυνατή επιχειρηματολογία και συνέπεια προτάσσει η Σελήνη στον Αιγόκερω - πάντως σήμερα είναι σημαντικό να κάνετε κάτι γιατί το θέλετε και όχι επειδή φοβάστε.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 29/1;

Να αγωνίζεσαι, να ψάχνεις, να βρίσκεις και να μην υποκύπτεις!

~Σελήνη στον Αιγόκερω~

Στο ζενίθ! Υπευθυνότητα, ανάληψη ευθυνών, δυνατή επιχειρηματολογία και συνέπεια προτάσσει η Σελήνη στον Αιγόκερω μια μέρα που τα θέματα που θα σας απασχολήσουν επί τω πλείστων θα είναι επαγγελματικά και κοινωνικά.

~Σελήνη εξάγωνο με Κρόνο & τετράγωνο με Άρη~

Τι θα πει ο κόσμος; Αργά το απόγευμα περισσότερο από κάθε άλλη ώρα θα υπάρχει η τάση να κρατήσετε τους τύπους και να δείξετε μεγάλο ενδιαφέρον για την εικόνα σας. Ίσως, προσπαθήσετε να αποφύγετε κάποιο ρεζίλεμα ή αποδοκιμασία σε δημόσιο χώρο ή μπροστά σε άτομο που υπολογίζετε τη γνώμη του. Είναι σημαντικό να κάνετε κάτι γιατί το θέλετε και όχι επειδή κάτι φοβάστε, διαφορετικά πιθανόν να ανοίξετε το δρόμο για τη χειραγώγηση σας.

~Ήλιος εξάγωνο με Ουρανό~

Απρόσμενες εκπλήξεις! Η σημερινή μέρα υπόσχεται ξαφνικά ευχάριστα γεγονότα. Λόγω της παρουσίας του Ηλίου στον Υδροχόο οι τομείς που κάτι ανέλπιστα καλό μπορεί να συμβεί είναι αυτοί που σχετίζονται με συλλόγους, λέσχες, ομάδες, παρέες, φίλους και γνωστούς και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

STEFANIA 300

Επίσης, μπορεί κάτι εκπληκτικό να συμβεί μέσα από ενδιαφέροντα όπως η αστρολογία, το διάστημα, τα μαθηματικά αλλά και ό,τι μπορεί να σχετίζεται με ιντερνέτ, υπολογιστές, ηλεκτρικές συσκευές, gadgets και νέες τεχνικές ή εφαρμογές.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ταύροι, Σκορπιοί, Παρθένοι, Ιχθύες που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο μισό του β' δεκαημέρου και σε όλο το γ' δεκαήμερο.

Το μήνυμα της ημέρας είναι αν θέλετε αγάπη στη ζωή σας, είναι δική σας ευθύνη να την καλλιεργήσετε και να τη διατηρήσετε.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved