Τι λένε τα άστρα σήμερα, 25/1;

Σήμερα, θέλουν προσοχή οι επαφές με άτομα αυστηρά & επικριτικά.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 25/1;

Την φτώχεια και τον πλούτο οι άνθρωποι τα έχουν στην ψυχή τους και όχι στα υπάρχοντα τους

~Σελήνη στο Σκορπιό~

Ο πλούτος που ζητάς βρίσκεται στο εσωτερικό σου θησαυροφυλάκιο! Η παρουσία της Σελήνης στην κατοικία του Πλούτωνα θα σας δώσει την ευκαιρία να ανανεώσετε την εσωτερική σας ενέργεια βρίσκοντας ό,τι επιθυμεί η ψυχή σας, στο χρυσό κελάρι που βρίσκεται μέσα σας.

~Σελήνη σύνοδο με Κρόνο & τετράγωνο με Ερμή~

Γύρω στις τέσσερις παρά τέταρτο το μεσημέρι η Σελήνη συναντά τον Κρόνο και τον Ερμή. Κατά την ολιγόωρη διάρκεια της επιρροής αυτών των όψεων υπάρχει η τάση να ασχοληθείτε με θέματα που απαιτούν αυτοσυγκέντρωση, εξαιρετική σοβαρότητα και εξέταση σε βάθος. Προσοχή, ωστόσο θέλουν επαφές με γυναικεία πρόσωπα ή άτομα ιδιαίτερα αυστηρά ή επικριτικά. Σε κάθε περίπτωση, να θυμάστε ότι άλλοι μένουν καθηλωμένοι στις δυσκολίες και άλλοι αποδέχονται ότι είναι μέρος της ζωής και προχωρούν.

~Ερμής τετράγωνο με Κρόνο~

STEFANIA 300

Εάν κάποιος σκέφτεται αλλιώς αυτό δε σε προσβάλλει, αντίθετα σε εμπλουτίζει! Ό,τι ανοίγει το μυαλό μπορεί σήμερα να συναντήσει εμπόδια ή να προσκρούσει σε άτομα με νοοτροπία μπετόν αρμέ. Υπάρχει τάση να προσέχετε τις λέξεις και τις κουβέντες σας απέναντι σε κάποιους, ενώ πολύ πιθανόν μια συνομιλία, συνάντηση ή επαφή να αναβληθεί ή να καθυστερήσει. Πιθανά ηλεκτρολογικά και οδικά προβλήματα. Ιδανική μέρα για βαθιά σκέψη και περισυλλογή.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Σκορπιοί, Ιχθύες, Καρκίνοι που έχετε γεννηθεί τόσο στα τέλη του β' δεκαημέρου όσο και στο γ' δεκαήμερο.

Σήμερα γιορτάζουν τα ονόματα Γρηγόρης και Γρηγορία! Να περάσετε όλοι ένα όμορφο και ξεχωριστό Σαββατοκύριακο!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved