Τι λένε τα άστρα σήμερα, 23/1;

Λίγο πριν τις δώδεκα το μεσημέρι η Σελήνη εισέρχεται στο Σκορπιό και σκορπά... πάθος, μυστήριο και κατάδυση σε κάθε λογής απαγορευμένο

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 23/1;

Κάθε λεπτό από την ώρα ενός ερωτευμένου, αξίζει όσο μία ολόκληρη καθημερινή ζωή

~Σελήνη στο Ζυγό~

Ρομαντικό σκηνικό! Με τη Σελήνη στο Ζυγό η μέρα σε πολλές περιπτώσεις θα θυμίζει ερωτικό μυθιστόρημα! Φλερτ, ερωτικά τετ - α- τετ, αισθησιακά αγγίγματα και προτάσεις γάμου θα δώσουν στην ατμόσφαιρα μια νότα.. ρομαντική! Προσκλητήρια για ευτυχή γεγονότα και λουλούδια ίσως φτάσουν στα χέρια σας! Αέρινες δημιουργίες, όμορφα αρώματα, ανάλαφρες γεύσεις και αναφορές εκλεπτυσμένης αισθητικής θα σας δώσουν την αίσθηση της αρμονίας.

~Σελήνη στον Σκορπιό~

Απλά... κόλαση! Λίγο πριν τις δώδεκα το μεσημέρι η Σελήνη εισέρχεται στην κατοικία του Πλούτωνα και σκορπά... πάθος! Κατάδυση στο απαγορευμένο, αγώνας για το απόλυτο, ένταση, μυστήριο και κάθε λογής «αμαρτωλή» ηδονή. Όλα αυτά υπαγορεύει η Σελήνη στον Σκορπιό, το ζώδιο που όταν το πάθος συναντά την ένταση, γεννιέται... η κόλαση!

~Ερμής τρίγωνο με Άρη~

STEFANIA 300

Η σκέψη στην υπηρεσία του έρωτα! Στην επιρροή του αυριανού τριγώνου Ερμή – Άρη οι όμορφες κινήσεις θα ενισχυθούν από ξαφνικές ιδέες και ομαδικές επαφές. Ευνοούνται συνεργασίες, σύγχρονες τεχνοτροπίες και ταξίδια μαζί με άλλους. Στον έρωτα φανείτε άμεσοι, επινοητικοί, απρόβλεπτοι, μα πάνω από όλα... ανατρεπτικοί.

Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε Ζυγοί, Υδροχόοι, Δίδυμοι του γ' δεκαημέρου και Σκορπιοί, Ιχθύες, Καρκίνοι του α' δεκαημέρου!

Απολαύστε τη μέρα σας συνδυάζοντας την ομορφιά με τη δύναμη και τον έρωτα με το πάθος!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved