Τι λένε τα άστρα σήμερα, 22/1;

Με τη Σελήνη στο Ζυγό, εξέχουσα θέση στη μέρα σας θα να έχουν τα θέματα σχέσεων, γάμου και συνεργασιών.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 22/1;

Όταν έχω εσένα αντέχω, πάω δίπλα στον γκρεμό το ξέρω, έχω ένα χέρι να πιαστώ κοντά μου έναν άνθρωπο τα χρόνια μου να ενώσω...

~Σελήνη στο Ζυγό~

Εσύ και άλλοι! Έμφαση στις σχέσεις δίνει η Σελήνη στο Ζυγό και ζητήματα σχετικά με το γάμο σας, τον αισθηματικό σας δεσμό ή την αναζήτηση συντρόφου θα είναι στα φόρτε τους σήμερα. Εξέχουσα θέση στην μέρα σας μπορεί να έχει ένα θέμα με έναν συνεργάτη, μια κοινωνική συναναστροφή ή ένα θέμα ομορφιάς.

~Σελήνη αντίθεση με Ουρανό~

Συναισθηματική αναστάτωση! Λίγο πριν τις οχτώ και μισή το πρωί η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό και δεν είναι καθόλου εύκολο να προβλέψετε πως θα ξεκινήσει η μέρα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έρθετε μπροστά σε απρόσμενες καταστάσεις.

~Σελήνη τετράγωνο με Πλούτωνα~

Όταν έχω εσένα... μη φοβού κανέναν! Γύρω στις δύο το μεσημέρι ίσως νιώσετε φόβο μήπως χάσετε κάτι που αγαπάτε ή ζηλέψετε. Ίσως μια διαφωνία οδηγήσει σε ένα καυγά, όμως το να παραμείνετε σε μια σχέση και να είστε ευτυχισμένοι είναι μια πραγματική πρόκληση!

~Σελήνη τετράγωνο με Δία~

Οπτιμιστική διάθεση! Περίπου στις τέσσερις και είκοσι το μεσημέρι, ο δείκτης της αισιοδοξίας σας ανεβαίνει κατακόρυφα και χαρά θα πλημμυρίζει σχεδόν όλες τις εκδηλώσεις σας. Προσοχή στις υπερβολές, τις καταχρήσεις, τις σπατάλες και τη λαιμαργία.

~Σελήνη τετράγωνο με Αφροδίτη~

STEFANIA 300

Θαυμάσια! Γύρω στις οχτώ το βράδυ υπάρχει η τάση να καταπιαστείτε με κάτι ευχάριστο, μια καλλιτεχνική εργασία, να διακοσμήσετε το χώρο σας και να απολαύσετε την αγάπη, τον έρωτα και την ομορφιά.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Ζυγοί, Υδροχόοι, Δίδυμοι που έχετε γεννηθεί στα τέλη του α' δεκαημέρου και στο β' δεκαήμερο.

Να έχετε όλοι σας μια υπέροχη μέρα κάνοντας πράγματα που κάνουν τη ζωή σας πιο όμορφη!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved