Τι λένε τα άστρα σήμερα, 21/1;

Το κλίμα σήμερα είναι θετικό για να γεφυρώσετε τις αποστάσεις στη σχέση σας, να ζητήσετε συμβουλές, να κανονίσετε ραντεβού...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 21/1;

Κύκλος είναι η ζωή, με κέντρο την αγάπη, διάμετρο τον έρωτα και εμβαδόν το δάκρυ.

~Σελήνη στην Παρθένο~

Μεθοδική προσέγγιση! Η μέρα ξεκινά με τη Σελήνη για τρίτη και τελευταία μέρα να διέρχεται το ζώδιο της Παρθένου δίνοντάς σας την ευκαιρία να διευθετήσετε ζητήματα εργασίας, υγείας και διατροφής που εκκρεμούν. Ίσως ζητήσετε ή δεχτείτε κριτική και παρατηρήσεις προκειμένου είτε να καλυτερεύσετε μια τεχνική ή μέθοδο είτε να βελτιώσετε συνθήκες ή καταστάσεις..

~Σελήνη στο Ζυγό~

Αμβλύνοντας τις διαφορές! Περίπου είκοσι λεπτά πριν τις τρείς το μεσημέρι η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο της συνεργασίας και του συμβιβασμού, το Ζυγό. Το κλίμα θα είναι θετικό για να γεφυρώσετε όσα σας χωρίζουν σε μια σχέση, να ζητήσετε συμβουλές, να βρείτε σύντροφο, να κανονίσετε ραντεβουδάκι ή να βάλετε και πάλι το ρομάντζο στη κοινή ζωή με το ταίρι σας.

~Σελήνη τρίγωνο με Ήλιο~

STEFANIA 300

Φρέσκος αέρας! Τη σημερινή μέρα μπορείτε να κάνετε πράγματα που θα ανανεώσουν τις σχέσεις σας. Θα υπάρχει θετική στάση απέναντι σε κοινωνικές επαφές και γνωριμίες και θα δώσετε περισσότερη έμφαση στην επικοινωνία μεταξύ εσάς και των άλλων. Εύνοια θα έχουν νοητικές ενασχολήσεις.

Οι ευνοούμενοι της μέρας είστε Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ταύροι των τελευταίων ημερών και από τις τρεις το μεσημέρι Ζυγοί, Υδροχόοι, Δίδυμοι των πρώτων ημερών.

Σήμερα γιορτάζουν τα ονόματα Αγνή και Μάξιμος.

Επιβραβεύστε την ομορφιά, την αγάπη και την επιδίωξη της αρμονίας σε όλα τα πεδία.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved