Τι λένε τα άστρα σήμερα, 19/1;

Σήμερα, αποφύγετε να έρθετε σε επαφή με άτομα που έχουν κάποια ίωση και να πάρετε φάρμακα στα οποία έχετε ευαισθησία

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 19/1;

Η θάλασσα είναι η αγάπη. Ο έρωτας το κύμα. Το sex είναι ο αφρός. Ο αφρός έχει ελάχιστη ζωή. Το κύμα λίγο παραπάνω και η θάλασσα ζει για πάντα

Σελήνη στην Παρθένο

Υπάρχει γιατρειά! Με τη Σελήνη στο ζώδιο της αναλυτικής Παρθένου υπάρχει μια τάση να βάζετε το κάθε τι στο μικροσκόπιο, να γκρινιάζετε γιατί έπεσε ένα ψιχουλάκι στο χαλάκι ή τα πιάτα είναι για δεύτερη μέρα άπλυτα και να είστε στην τσίτα αν όλα δεν είναι στην εντέλεια. Αξίζει όμως να αφήνετε τέτοια μικροζητήματα να σας χαλούν τη διάθεση και μάλιστα μέρα Κυριακή;

Η βασικότερη υποχρέωση σας σήμερα δεν είναι η μάχη με την τελειότητα, ούτε καν ίσως η τάξη και ας συγκαταλέγεται στα αιτήματα της Παρθένου. Προτεραιότητα έχει η διατήρηση της ψυχικής και σωματικής σας υγείας. Αυτή είναι πάνω από όλα!

Φροντίστε το σώμα σας, φτιάξτε τη διατροφή σας, αντιμετωπίστε το άγχος και θυμηθείτε ότι τα απλά πράγματα φέρνουν την μεγαλύτερη ευτυχία. Αυτά που βρίσκονται στο μικρόκοσμο και στο απειροελάχιστο όπως η πρώτη ακτίνα του ήλιου που σας χαϊδεύει το πρόσωπο, το καινούργιο φυλλαράκι σε ένα δεντράκι, η μυρωδιά ψωμιού από το φούρνο, τα φώτα της πόλης τη νύχτα, μια ζεστή αγκαλιά. Αυτά τα «μικρά» παρατηρείστε σήμερα.

Σελήνη αντίθεση με Ποσειδώνα

STEFANIA 300

Παρενέργειες! Λίγο πριν το ρολόι δείξει έντεκα το πρωί η Σελήνη συναντά τον Ποσειδώνα σε όψη αντίθεσης και ευνοείται να ασχοληθείτε με κάτι αφηρημένο και άυλο. Αποφύγετε να έρθετε σε επαφή με άτομα που έχουν κάποια ίωση και να πάρετε φάρμακα στα οποία έχετε κάποια ευαισθησία.

Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε Παρθένοι, Ταύροι, Αιγόκεροι και Ιχθύες, Σκορπιοί, Καρκίνοι του α' δεκαημέρου

Διώξτε τη γκρίνια, παραμερίστε τις ιδιοτροπίες και κάνετε ενέσεις ευτυχίας ικανές σας «κρατήσουν» όλη την εβδομάδα που αύριο ξεκινά.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved