Τι λένε τα άστρα σήμερα, 18/1;

Σήμερα το κλίμα θαευνοεί τη διασκέδαση, τον έρωτα και ό,τι ανεβάζει την αυτοπεποίθηση σας στα ύψη!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 18/1;

Αν βρεις άνθρωπο που να έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του, να είσαι βέβαιος πως αυτή είναι η μόνη μεγάλη ιδέα που πέρασε από το μυαλό του...

Σελήνη στο Λιοντάρι

Κλέβοντας την παράσταση! Το ζώδιο του Λέοντα αγαπά την προβολή, την προσοχή και το χειροκρότημα και πολύ πιθανόν σήμερα να νιώσετε την επιθυμία να είστε το πρόσωπο της ημέρας. Υπάρχει η τάση να επιδιώξετε να είστε πιο λαμπεροί και όμορφοι και ίσως να φορέσετε κάτι αστραφτερό. Προσοχή στις υπερβολές! Πολύ πιθανόν να γιορτάσετε ένα ευτυχές γεγονός ενώ το κλίμα θα ευνοεί τη διασκέδαση, τον έρωτα αλλά και ό ,τι ανεβάζει την αυτοπεποίθηση σας στα ύψη!

Σελήνη τετράγωνο με Κρόνο

STEFANIA 300

Μην αφήσεις τίποτα να σου χαλάσει τη διάθεση! Λίγο πριν τις έντεκα το πρωί η Σελήνη συναντά τον Κρόνο και ίσως προκύψει κάποια καθυστέρηση ή κάποια υποχρέωση σας επιβάλλει κάτι άλλο από αυτό που θα θέλατε, ενώ είναι πιθανό να νιώσετε ότι κάποιος θέλει να σας κατεβάσει από το βάθρο της ευτυχίας σας. Το κλίμα σε κάποιες επαφές μπορεί να είναι ψυχρό και να χρειαστεί να επιστρατεύσετε το χιούμορ και την καλή σας διάθεση για να σπάσετε τον πάγο. Αν η καρδιά σας είναι γεμάτη αγάπη θα τα καταφέρετε!

Οι ευνοούμενοι της ημέρας είστε Λέοντες, Τοξότες, Κριοί και Υδροχόοι, Ζυγοί, Δίδυμοι του γ' δεκαημέρου.

Χρόνια Πολλά στον Αθανάσιο και την Αθανασία και να έχετε όλοι ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved