Τι λένε τα άστρα σήμερα, 17/1;

Σήμερα με τη Σελήνη στο Λέοντα, σε πρώτο πλάνο βρίσκεται ο έρωτας, η δημιουργία η διασκέδαση, τα παιδιά και τα χόμπι...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 17/1;

Όταν είσαι ερωτευμένος φαίνεται στα μάτια σου. Όταν αγαπάς, φαίνεται στις αντοχές σου.

Σελήνη στον Λέοντα

Τι σε κάνει καλύτερο άνθρωπο; Με τη Σελήνη στον Λέοντα σήμερα υπάρχει η τάση να αναδείξετε την πιο όμορφη πτυχή του εαυτού σας ή την πιο ξεχωριστή ικανότητα σας και συνάμα να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που κοντά τους νιώθετε ότι γίνεστε καλύτεροι ή πιο ευτυχείς. Έρωτας, δημιουργία, διασκέδαση, παιδιά, χόμπι είναι μόνα μερικά από τα πεδία όπου σήμερα μπορεί να ανατείλει το αστέρι της ευτυχίας.

Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό

Γύρω στις εννέα και δέκα το πρωί η Σελήνη πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Ουρανό και το «εγώ» σας θα θέλει να εκπλήξει, να πρωτοτυπήσει και να ακολουθήσει εναλλακτικές οδούς. Ίσως, κάνετε κάτι καλό σε ένα φίλο, διοργανώσετε μια ομαδική συνάντηση ή χρησιμοποιήσετε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να κοινοποιήσετε κάτι ευχάριστο, να δείξετε κάτι που σας αρέσει ή οτιδήποτε για το οποίο είστε περήφανοι.

Σελήνη αντίθεση με Ερμή

STEFANIA 300

Λόγω της αντίθεσης λίγο αργότερα της Σελήνης με τον Ερμή αποφύγετε να δώσετε προτεραιότητα μόνο σε ότι εσείς επιθυμείτε, πιστεύοντας ότι ξέρετε καλύτερα από τον καθέναν. Λάβετε υπόψη τις ιδέες και τις προτάσεις των άλλων και μην υποτιμήσετε κανέναν και τίποτα. Καθένας έχει την αξία του!

Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε Λέοντες, Κριοί, Τοξότες και Υδροχόοι, Ζυγοί, Δίδυμοι που έχετε γεννηθεί στα τέλη του α' δεκαημέρου και στο πρώτο μισό του β' δεκαημέρου.

Το μότο της σημερινής ημέρας είναι «Δεν θέλω να γίνω καλύτερος από κανέναν. Θέλω κάθε μέρα να γίνομαι καλύτερος από τον χθεσινό εαυτό μου». Γιορτάζουν ο Αντώνης και η Αντωνία. Θυμηθείτε τους!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved