Τι λένε τα άστρα σήμερα, 16/1;

Το χρώμα της νοσταλγίας έχει η Πανσέληνος που συμβαίνει στον Καρκίνο... Μάθε από το παρελθόν, ζήσε το παρόν, ήλπιζε για τον μέλλον!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 16/1;

~Πανσέληνος στον Καρκίνο~

Μην κολλάς στο παρελθόν! Το χρώμα της νοσταλγίας έχει η Πανσέληνος που συμβαίνει στον Καρκίνο και πολύ πιθανόν σήμερα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να κάνετε ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο. Ίσως ένα γεγονός σας υποδείξει όσα πρέπει πάντα να θυμάστε ή όσα ήρθε η ώρα να αφήσετε πίσω σας.

~Σελήνη στον Λέοντα~

Να είσαι ο εαυτός σου! Στην καρδιά του μεσημεριού η Σελήνη εισέρχεται στον λαμπερό Λέοντα, την κατοικία του ζωοδότη Ήλιου που με το φως, τη ζέση και την ενέργεια του απλώνει γύρω του τη ζωή. Ευκαιρία να αναγνωρίσετε την αξία σας, ένα ταλέντο σας ή να κάνετε κάτι με το οποίο νιώθετε περήφανοι και ευτυχισμένοι.

~Ερμής εξάγωνο με Ουρανό~

Απίθανη ιδέα! Ο πλανήτης της σκέψης και της επικοινωνίας, ο Ερμής πλησιάζει σε θετική όψη, η οποία κορυφώνεται αύριο τον πλανήτη της πρωτοτυπίας τον Ουρανό. Ίσως, ενημερωθείτε πάνω σε θέματα τεχνολογίας, διαστήματος, ηλεκτρολογίας ή σύγχρονων τεχνικών, έρθετε σε επαφή με άτομα πρωτοποριακά, κάνετε νέες γνωριμίες, συναντήσετε φίλους, συμμετάσχετε σε κάποιο φόρουμ, πάτε ένα ξαφνικό ταξίδι ή σας «έρθει» η πιο τρελή ιδέα.

~Αφροδίτη τετράγωνο με Άρη~

STEFANIA 300

Ερωτικός πόλεμος! Μπουρλότο στα θεμέλια μιας σχέσης ή του ερωτικού σας δεσμού μπορεί να βάλουν σήμερα ενέργειες που αντιτείνουν στο συμβιβασμό ή δείχνουν ότι έχει χαθεί το ρομάντζο στη σχέση σας. Συνήθως ένας χωρισμός έρχεται μετά από τα μεγάλα προβλήματα όμως σήμερα μια άκομψη κίνηση μπορεί να κάνει τη ζημιά. Δώστε τόπο στην οργή, συμφιλιωθείτε και βγάλτε την ένταση σας... στα σεντόνια σας.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Καρκίνοι, Ιχθύες, Σκορπιοί των τελευταίων ημερών ως τις τρείς το μεσημέρι. Στη συνέχεια την σκυτάλη της τύχης και της χαράς παραλαμβάνετε Λέοντες, Κριοί, Τοξότες.

Όλοι ανεξαιρέτως αν βγάλετε τα καλύτερα στοιχεία του χαρακτήρα σας θα αγγίξετε την επιτυχία!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved