Τι λένε τα άστρα σήμερα, 15/1;

Σήμερα να περιμένετε παράπονα, δάκρυα, γκρίνιες και ευαισθησίες - να θυμάστε ότι το στοργικό άγγιγμα κάνει πάντα τη διαφορά!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 15/1;

~Σελήνη στον Καρκίνο~

Με τα φεγγάρια του! Όπως η Σελήνη έχει της φάσεις της έτσι και ο ψυχικός κόσμος του ανθρώπου έχει τις διακυμάνσεις και ως εκ τούτου σήμερα που η Σελήνη είναι στο ζώδιο κατοικίας της, τον Καρκίνο, θα σας απασχολήσουν περισσότερο ζητήματα εσωτερικής συνοχής και ψυχισμού τόσο δικά σας όσο και των άλλων. Παράπονα, δάκρυα, γκρίνιες και ευαισθησίες θα είναι στα φόρτε τους.

STEFANIA 300

Παράλληλα, θέματα οικίας (π.χ. αλλαγής, ενοικίασης), ακίνητης περιουσίας, μικρών παιδιών, ηλικιωμένων, γυναικών και οικείων προσώπων θα βρίσκονται στο προσκήνιο της προσοχής σας.

~Αφροδίτη τετράγωνο με Άρη~

Συμφωνούμε ότι διαφωνούμε! Δεν υπάρχει ζευγάρι χωρίς καυγάδες και εν όψει του αυριανού τετραγώνου Αφροδίτης – Άρη ίσως τσακωθείτε για τη δουλειά, τα λεφτά, έναν/μια πρώην ή την πορεία της σχέσης σας. Όπως και να 'χει προσδέστε τις ζώνες σας η νύχτα θα είναι ανώμαλη...

Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε Καρκίνοι, Ιχθύες, Σκορπιοί και Παρθένοι, Ταύροι, Αιγόκεροι, που έχετε γεννηθεί στο β' μισό του β' δεκαημέρου και στις αρχές του γ' δεκαημέρου.

Να έχετε μια όμορφη μέρα και να θυμάστε ότι το στοργικό άγγιγμα κάνει πάντα τη διαφορά γιατί είναι σαν το φαγητό της μαμάς. Σε ηρεμεί, σε ζεσταίνει και πάντα το θυμάσαι!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved