Τι λένε τα άστρα σήμερα, 14/1;

Με την Σελήνη στον Καρκίνο, στον έρωτα θα επιδιώξετε την συναισθηματική επαφή!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 14/1;

~Σελήνη στον Καρκίνο~

Νοιάζομαι για σένα! Σήμερα υπάρχει έντονα η ανάγκη για συναισθηματική πληρότητα και οικογενειακή ηρεμία και έτσι θα υπάρχει τάση να έρθετε πιο κοντά σε συγγενικά άτομα και να επενδύσετε χρόνο σε σχέσεις τρυφερότητας. Στον έρωτα, είτε είστε σε σχέση είτε στην αναζήτηση συντρόφου, αυτό που θα επιδιώξετε είναι πρωτίστως η συναισθηματική επαφή!

~Οι όψεις της Σελήνης~

STEFANIA 300

Νωρίς το πρωί, είκοσι λεπτά πριν τις δέκα, η Σελήνη συναντά σε ευμενή όψη τον Ποσειδώνα και ευνοείται να αναζητήσετε τρόπους απεγκλωβισμού από τα επουσιώδη και να κάνετε κάτι που θα βοηθήσει να επικρατήσει εντός σας η ευθυμία και το χαμόγελο.

Το βράδυ, λίγο πριν τις οχτώ και μισή η Σελήνη πραγματοποιεί όψη τετραγώνου με τον Ουρανό και υπάρχει η τάση να εκνευριστείτε αν νιώσετε ότι κάποιος αδιαφορεί για το πώς νιώθετε. Αντί να ξεσπάσετε, περιμένετε να καταλαγιάσει η εσωτερική ένταση και θυμηθείτε ότι ένα δράμι αυτοσυγκράτησης αξίζει περισσότερο από μια οκά γνώσης!

Οι ευνοούμενοι της ημέρας είστε Καρκίνοι, Ιχθύες, Σκορπιοί και Αιγόκεροι, Παρθένοι, Ταύροι του α' δεκαημέρου. Πολύ πιθανόν η ερωτική επιλογή συντρόφου σήμερα να βασιστεί στο κατά πόσο ο άλλος αγαπά την οικογένεια ή είναι «παιδί για σπίτι».

Να έχετε όλοι μια όμορφη μέρα και να θυμάστε ότι η καλύτερη κατανόηση του εαυτού σας είναι αυτή που σας φέρνει και πιο κοντά στην καλύτερη κατανόηση των άλλων.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved