Τι λένε τα άστρα σήμερα, 12/1;

Με το εξάγωνο Σελήνης – Ουρανού πείτε "ναι" στο απρόβλεπτο! Εξάλλου η ζωή μαραίνεται με τη ρουτίνα και μια σχέση μπορεί να πέσει σε λήθαργο όταν γίνεστε μονότονοι και προβλέψιμοι...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 12/1;

~Σελήνη στους Διδύμους~

Ώρα για επικοινωνία! Η Σελήνη στους Διδύμους αγαπά την επαφή, το «έξω» και την ποικιλία. Σήμερα ίσως κάνετε ή δεχτείτε μια πρόσκληση για καφέ, παρέα, βόλτα, έχετε μια ιδέα που θα πείτε στους άλλους, κάνετε μια νέα γνωριμία, αναζητήσετε ένα φίλο ή ασχοληθείτε με κάτι που κρατά το μυαλό σας ζωντανό, μιας και ευνοείται η εγκεφαλική γυμναστική!

~Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό~

STEFANIA 300

Ποιος δεν αγαπά τις εκπλήξεις! Η ζωή μαραίνεται με τη ρουτίνα και μια σχέση μπορεί να πέσει σε λήθαργο όταν γίνεστε μονότονοι και προβλέψιμοι. Αυτό που χρειάζεται και το εξάγωνο Σελήνης – Ουρανού που πραγματοποιείται νωρίς το πρωί ευνοεί τα μάλλα είναι κάτι το.. απρόβλεπτο! Ένα αναπάντεχο δώρο, μια τρελή ιδέα, ένα πρωινό – έκπληξη θα βγάλουν τόσο εσάς όσο και τους άλλους από την πλήξη και θα φέρουν ανανέωση και χαρά.

~Σελήνη τρίγωνο με Άρη~

Κατάλληλη στιγμή! Αργά το βράδυ η Σελήνη σχηματίζει ευνοϊκή όψη με τον Άρη, τον πλανήτη της δράσης, δείχνοντας ότι είναι ώρα για να βάλετε σε εφαρμογή αυτά που έχετε στο μυαλό σας. Να εκφράσετε μια ιδέα, να κάνετε ένα τηλεφώνημα, να στείλετε ένα μήνυμα, να συναντήσετε ένα φίλο, να βγείτε ένα ραντεβού, να προχωρήσετε ένα φλερτ. "Μην καθυστερείτε, μην χάνετε την ευκαιρία και μην αναβάλλετε για αύριο αυτό που μπορείτε να κάνετε σήμερα" σας λέει το σύμπαν!

Η τύχη σήμερα χαμογελά στους Δίδυμους, Υδροχόους, Ζυγούς και Τοξότες, Λέοντες, Κριούς που έχετε γεννηθεί στα τέλη του α' δεκαημέρου και στο α' μισό του δεύτερου.

Μην αφήσετε την ανιαρή ρουτίνα να τρυπώσει στη ζωή σας και όλοι θα έχετε μια υπέροχη ημέρα! Γιορτάζει η Τατιανή και η Τατιάνα. Καλή Κυριακή!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved