Τι λένε τα άστρα σήμερα, 11/1;

Από σήμερα και ως τις 31/1, ο Ερμής, ο πλανήτης της σκέψης, θα βρίσκεται στον Υδροχόο, που κυβερνάται από τον απρόβλεπτο Ουρανό. Το μυαλό σας θα τείνει να ακολουθεί μονοπάτια που εκπλήσσουν και ανανεώνουν και στις επαφές σας με τους άλλους θα αρνηθείτε να γίνετε αιχμάλωτοι της συνήθειας!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 11/1;

~Σελήνη στον Ταύρο Σελήνη στους Διδύμους~

Η μέρα ξεκινά με τη Σελήνη στον γήινο και πρακτικό Ταύρο να επιδιώκει την τάξη ώστε να δημιουργηθούν οι συνθήκες πού θα προσφέρουν ένα αίσθημα ασφάλειας, γαλήνης και θα δώσουν χώρο στην ευχαρίστηση. Γύρω στις δύο και μισή η Σελήνη εισέρχεται στο αεικίνητο ζώδιο των Διδύμων και δημιουργείται επιθυμία για επαφές, επικοινωνία και εξόδους.

~Ερμής στον Υδροχόο~

Ουρανοκατέβατες ιδέες! Από σήμερα και ως τις 31 Ιανουαρίου, ο Ερμής, ο πλανήτης της σκέψης θα βρίσκεται στον απρόβλεπτο Ουρανό. Το μυαλό σας θα τείνει να ακολουθεί μονοπάτια που εκπλήσσουν και ανανεώνουν και στις επαφές σας με τους άλλους θα αρνηθείτε να γίνετε αιχμάλωτοι της συνήθειας. Ευνοούνται νέες γνωριμίες, ομαδικές εκδρομές, φιλικές συναντήσεις, ανταλλαγή απόψεων με σκοπό τον εκσυγχρονισμό και την πρόοδο.

~Αφροδίτη εξάγωνο με Κρόνο~

Σταθερή αξία! Σήμερα θα δώσετε προτεραιότητα σε σχέσεις αξιόπιστες και δοκιμασμένες στο χρόνο. Σε αγορές θα υπερισχύσει το πρακτικό πνεύμα και θα προτιμηθούν αγαθά μακράς διάρκειας ή μεγάλης αντοχής. Από αισθηματικής πλευράς, ευνοούνται γνωριμίες με άτομα κύρους, υπεύθυνα, μεγαλύτερα ή ώριμα.

~Ήλιος σύνοδο με Αφροδίτη & εξάγωνο με Κρόνο~

STEFANIA 300

Μέρα χαράς! Η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για κοινωνική ζωή και διασκέδαση. Πιθανόν να πάτε σε μια γιορτή, να παραβρεθείτε σε ένα ευτυχές γεγονός, να δημιουργήσετε μια ερωτική σχέση ή να λάβετε ένα δώρο. Θα επικρατεί ρεαλισμός και τόσο η σπατάλη όσο και η απερισκεψία δεν θα βρίσκουν χώρο.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι των τελευταίων ημερών και Δίδυμοι, Υδροχόοι, Ζυγοί γεννημένοι στις αρχές του α' δεκαημέρου.

Σήμερα γιορτάζουν τα ονόματα Θεοδόσης και Θεοδοσία. Να έχετε όλοι ένα υπέροχο Σάββατο!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved