Τι λένε τα άστρα σήμερα, 10/1;

Με τη Σελήνη στον Ταύρο, η πρόκληση της ημέρας είναι να δώσετε σχήμα στις επιθυμίες και τις επιδιώξεις σας, αντί να τεμπελιάσετε και παθητικά να αφεθείτε στα πράγματα, αξιοποιώντας την εύφορη και σταθερή φύση του ζωδίου.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 10/1;

~Σελήνη στον Ταύρο~

Η Σελήνη στον Ταύρο σας καλεί να γίνετε οι ίδιοι καλλιτέχνες της ζωής! Στον καθένα σας έχουν δοθεί « εργαλεία» για να δημιουργήσετε μια όμορφη ζωή και δεν έχετε παρά να τα αξιοποιήσετε. Η πρόκληση της ημέρας είναι αντί να τεμπελιάσετε και παθητικά να αφεθείτε στα πράγματα, αξιοποιώντας την εύφορη και σταθερή φύση του ζωδίου, να δώσετε σχήμα στις επιθυμίες και τις επιδιώξεις σας.

~Αφροδίτη εξάγωνο με Κρόνο~

STEFANIA 300

Το καλό και το σίγουρο! Στην επιρροή του αυριανού εξαγώνου της Αφροδίτης με τον Κρόνο στην αγάπη και στον έρωτα θα επικεντρωθείτε στο ουσιώδες και σε ό,τι μένει ανεπηρέαστο από το χρόνο ή την ηλικία. Ίσως, σας θέλξει ένα άτομο μεγαλύτερο ή πιο ώριμο, ενώ σε οικονομικές συναλλαγές πιθανόν να ζητήσετε κάποιας μορφής εξασφάλιση ή εγγύηση.

~Ήλιος εξάγωνο με Αφροδίτη & Κρόνο~

Η δοκιμασμένη οδός είναι η ασφαλέστερη! Ο Ήλιος πλησιάζει την Αφροδίτη και τον Κρόνο με ευμενείς όψεις που θα κορυφωθούν αύριο δημιουργώντας την επιθυμία να περάσετε όμορφα μα συνάμα ποιοτικά. Η μέρα ευνοεί τόσο την αισθηματική όσο και την επαγγελματική ζωή. Σε κάθε περίσταση, ευνοείται να ακολουθήσετε την πεπατημένη.
Οι τυχεροί της ημέρας είστε Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Σκορπιοί, Ιχθύες, Καρκίνοι που έχετε γεννηθεί το β' μισό του α' δεκαημέρου και στις αρχές του β' δεκαημέρου.

Να έχετε όλοι μια όμορφη μέρα για να θυμάστε ότι για να διατηρήσετε το λυχνάρι της χαράς αναμμένο, πρέπει να το γεμίζετε με λάδι.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved