Τι λένε τα άστρα σήμερα, 9/1;

Εκτός από οικονομικά θέματα και ζητήματα που σχετίζονται με την επιδίωξη ασφάλειας, σήμερα ευνοείται και η αναζήτηση της ευχαρίστησης!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 9/1;

~Σελήνη στον Ταύρο~

Κι ο μήνας έχει εννιά! Η επικρατέστερη εκδοχή προέλευσης της συγκεκριμένης φράσης έχει άμεση σχέση με τη φύση του γήινου και πρακτικού Ταύρου. Τα πρώτα χρόνια του ελληνικού κράτους οι δημόσιοι υπάλληλοι πληρωνόταν κάθε εννιά του μήνα, επομένως ήταν μέρα χαράς. Κατ' επέκταση, σήμερα εκτός από οικονομικά θέματα και ζητήματα που σχετίζονται με την επιδίωξη ασφάλειας ευνοείται και η αναζήτηση της... ευχαρίστησης!

~Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα~

STEFANIA 300

Καλλιτεχνική διάθεση! Λίγο πριν της έντεκα το πρωί το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα ευνοεί ό,τι προκαλεί την αισθητική απόλαυση. Ίσως, ακούσετε έναν αισθαντικό τραγούδι, στολίσετε κάτι με λουλούδια, φορέσετε ένα όμορφο ρούχο ή αξεσουάρ ή αγοράσετε ένα έπιπλο ή άλλο αντικείμενο που είναι δουλεμένο με καλλιτεχνία!

~Άρης τετράγωνο με Δία~

Υπερβολές και καταχρήσεις! Με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Δία υπάρχει ροπή για παράτολμες κινήσεις, παραστρατήματα και μια γενικότερη τάση για να εξοκείλετε. Προσέχετε πάσης φύσεως «πειρασμούς» και θυμηθείτε ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερο κατόρθωμα από τον έλεγχο του εαυτού και το θρίαμβο της θέλησης.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του α' δεκαημέρου που όχι απλά θα ελπίσετε για το καλύτερο αλλά θα εργαστείτε γι' αυτό.

Όλοι μπορείτε να έχετε μια υπέροχη μέρα αν ρωτήσετε τον εαυτό σας ποια πράγματα σας δίνουν τη μεγαλύτερη χαρά και... ασχοληθείτε με αυτά!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved