Τι λένε τα άστρα σήμερα, 7/1;

Το απόγευμα η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα: για κάποιους η ένταση θα γίνει το σπίρτο για να ανάψει το πάθος ενώ για άλλους θα βγουν απωθημένα

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 7/1;

~Σελήνη στον Κριό~

Νέο ξεκίνημα! Με τη Σελήνη στον παρορμητικό Κριό η ανυπομονησία θα χτυπήσει κόκκινο και πολλοί δεν θα κρατιέστε για να αρχίσετε κάτι. Αρκετοί θα ξυπνήσετε πιο νωρίς από ότι συνήθως, άλλοι θα τρέξετε για να προλάβετε κάτι ή για να είστε πρώτοι κάπου και θα μπαίνετε και θα βγαίνετε με ορμή.

~Οι όψεις της Σελήνης~

Γύρω στις μια και είκοσι με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό ίσως κάποιος σας ρωτήσει «γιατί τόση φούρια» ενώ λόγω της ένταση των ρυθμών και των προκλήσεων ίσως προκύψει και κάποιο ξέσπασμα. Κάποιοι ίσως κάνετε έναν νέο φίλο. Περίπου στις έξι και τέταρτο το απόγευμα η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα και για κάποιους η ένταση θα γίνει το σπίρτο για να ανάψει το πάθος και για άλλους θα γίνει ο μπουρλοτιέρης για να βγουν απωθημένα. Τέλος λίγο πριν το ρολόι χτυπήσει μεσάνυχτα η Σελήνη σχηματίζει όψη αντίθεσης με τον Άρη και κάποιοι θα ξενυχτήσετε ή θα επιδοθείτε σε βραδινή «γυμναστική».

~Ερμής σύνοδο με Αφροδίτη~

STEFANIA 300

Τι χαρά! Σήμερα ο Ερμής πλησιάζει την Αφροδίτη και στην περιβάλλουσα ατμόσφαιρα θα υπάρχει ευθυμία. Επαφές θα φωτίσουν πολλούς με χαμόγελα και αρκετοί θα πείτε «Πόσο καιρό έχω να σε δω;», «Πόσο χαίρομαι που σε βλέπω», «Χάρηκα που τα είπαμε», «Χαίρω πολύ». Η μέρα προσφέρεται για ευχάριστες συζητήσεις με άτομα status, κύρους, ηλικιωμένους, για έρωτες με διαφορά ηλικίας και ιδιαίτερα κατά τις βραδινές ώρες για αισθηματικές συναντήσεις.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Κριοί, Τοξότες, Λέοντες και Ζυγοί, Δίδυμοι, Υδροχόοι που έχετε γεννηθεί στο β' μισό του α' δεκαημέρου και το α' μισό του β' δεκαημέρου.

Χρόνια Πολλά! Του Αι – Γιαννιού σήμερα και γιορτάζουν οι Γιάννα, η Γιαννούλα, η Ιωάννα, ο Γιάννης, ο Γιαννούλης και ο Ιωάννης! Θυμηθείτε τους!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved