Τι λένε τα άστρα σήμερα, 6/1;

Με το εξάγωνο Ερμή – Κρόνου ευνοούνται μετακινήσεις για την τήρηση παραδοσιακών αξιών και ιερών εθίμων

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 6/1;

~Σελήνη στους Ιχθύες~

Σήμερα τα φώτα και ο αγιασμός! Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων που σχετίζεται με τα ύδατα και το Χριστιανισμό δείχνει ότι σήμερα θα υπάρχει θρησκευτικό πνεύμα.

Τη μεγάλη γιορτή των Θεοφανείων, σε ανάμνηση της Βάπτισης του Ιησού Χριστού στον Ιορδάνη ποταμό από τον Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο, υπάρχει η τάση να γίνει με ευλάβεια και να ακολουθηθούν συμβολικά τελετουργικά όπως ο αγιασμός των υδάτων και το πιάσιμο του σταυρού από τους βουτηχτάδες. Πολλοί πιστοί θα πιουν τρεις γουλιές από τον αγιασμό και θα ραντίσουν τα σπίτια τους, ενώ η μεταβλητή φύση του ζώδιου υποδεικνύει την ποικιλία και τις παραλλαγές των σημερινών εθίμων από τόπο σε τόπο.

~Ερμής εξάγωνο με Κρόνο~

Με επισημότητα! Γύρω στις έντεκα το πρωί κορυφώνεται το εξάγωνο Ερμή – Κρόνου δείχνοντας επαφές με άτομα κύρους, πρόσωπα που υπολήπτεστε και που η στάση σας αρμόζει στην ηλικία, το αξίωμα ή την προσωπικότητα τους. Ευνοούνται μετακινήσεις για την τήρηση παραδοσιακών αξιών και ιερών εθίμων.

~Σελήνη στον Κριό~

STEFANIA 300

Καινούργια αρχή! Γύρω στις δέκα το βράδυ η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό δείχνοντας μια νέα αρχή! Εξάλλου σύμφωνα με τις παραδόσεις οι καλικάντζαροι σήμερα με τη γιορτή των Φώτων και τη βρεχτούρα του παπά αποδιώχνονται τελείως. Έτσι συμβολικά ξεκινά κάτι νέο και αποβραδίς σήμερα μπορείτε να προετοιμάσετε κάτι τόσο σε πρακτικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Ιχθύες, Σκορπιοί, Καρκίνοι και Παρθένοι, Ταύροι, Αιγόκεροι του γ' δεκαημέρου.

Σήμερα γιορτάζουν τα ονόματα Φωτεινή, Ουρανία, Ιορδάνης, Θεοφάνης και Θεοχάρης. Χρόνια πολλά και καλά!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved