Τι λένε τα άστρα σήμερα, 5/1;

Σήμερα ίσως δεν ξέρετε που να ρίξετε το βάρος των προσπαθειών σας, καθώς θα υπάρχει ένα κλίμα χαλαρότητας και ευθυμίας και τάση να λειτουργείτε παρορμητικά.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 5/1;

~Σελήνη στους Ιχθύες~

Παραμονή των Φώτων! Σήμερα ξεκινά το τριήμερο των φώτων κατά τη διάρκεια του οποίου λαμβάνουν χώρα θρησκευτικά έθιμα και στο πνεύμα των οποίων εύκολα μπορείτε να μπείτε χάρη στη Σελήνη στους Ιχθύες που ευνοεί την προσευχή, την πίστη, την ευλάβεια και την έκφραση τιμής προς το θείο.

Τα έθιμα της ημέρας ξεκινούν με τον πρωινό εκκλησιασμό, τους χριστιανούς να παίρνουν αντίδωρο και να λαμβάνουν αγιασμό, τα παιδιά να ψέλνουν τα κάλαντα των Θεοφανείων και τον ιερέα να πηγαίνει στα σπίτια και βρέχοντας την αγιαστούρα να ραντίζει τους χώρους του σπιτιού. Σήμερα φεύγουν οι καλικάντζαροι ενώ αργά το βράδυ πιστεύεται ότι ανοίγουν οι ουρανοί και όποιος ευχηθεί κάτι με την καρδιά του θα πραγματοποιηθεί.

~Ήλιος αντίθεση με Δία~

Χαλαρά ή λάσκα! Σήμερα ίσως δεν ξέρετε που να ρίξετε το βάρος των προσπαθειών σας καθώς θα υπάρχει ένα κλίμα χαλαρότητας και ευθυμίας και τάση να λειτουργείτε παρορμητικά. Πιθανές είναι επαφές με άτομα ευτραφή, γενναιόδωρα ή πολυέξοδα. Αποφύγετε να δώσετε εμπιστοσύνη σε άτομα που δεν έχετε τα εχέγγυα ότι μπορείτε να βασιστείτε σε αυτά και δείξετε μεγαλύτερη προσοχή σε αυτά που σας ενδιαφέρουν.

~Ερμής εξάγωνο με Κρόνο~

STEFANIA 300

Με σεβασμό! Στην επιρροή του αυριανού εξαγώνου Ερμή/Κρόνου ευνοούνται επαφές με άτομα μεγαλύτερα, με πείρα και γνώσεις ενώ υπάρχει η τάση για επισημότητες και για βόλτες και μετακινήσεις σε χώρους με συντηρητικό ύφος, που συχνάζουν ηλικιωμένοι όπως και σε ορεινά μέρη. Επικεντρωθείτε σε λίγα και καλά!

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Ιχθύες, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Παρθένοι, Αιγόκεροι, Ταύροι που έχετε γεννηθεί στο β' μισό του α' δεκαημέρου και στο δεύτερο δεκαήμερο.

«Θεό έχεις μέσα σου, Θεό κουβαλάς και δεν το ξέρεις»! Ίσως σήμερα το νιώσετε και το κατανοήσετε. Να έχετε όλοι μια καλή Κυριακή!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved