Τι λένε τα άστρα σήμερα, 4/1;

Σήμερα χαρείτε αληθινές φιλίες και χτίστε ειλικρινείς σχέσεις! Μη μεγεθύνετε τη διάσταση των πραγμάτων και χαρείτε το Σαββατοκύριακο σας

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 4/1;

~Σελήνη στον Υδροχόο~

Στροφή 360 μοιρών! Η Σελήνη στον Υδροχόο ανοίγει τις πιθανότητες για αλλαγές και πολύ πιθανόν -με την ευλογία του Ουρανού- να μεταβάλλετε μια κατάσταση ή συνθήκη. Συγχρόνως υπάρχει η τάση να βρεθείτε σε αγαπημένα στέκια, να διασκεδάσετε μαζί με φίλους, να δραστηριοποιηθείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να ασχοληθείτε με την αστρολογία, το διάστημα και πάσης φύσεως ξεχωριστά ενδιαφέροντα.

~Σελήνη στους Ιχθύες~

Αραξοβόλι! Γύρω στις επτά το απόγευμα η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο και προέχει η ηρεμία. Υπάρχει η τάση να κοιμηθείτε περισσότερο, να αποφύγετε τους θορύβους, να κάνετε ένα ποδόλουτρο, να χαλαρώσετε, να πιείτε ένα ποτάκι, να δημιουργήσετε ρομαντική ατμόσφαιρα αλλά και να πάτε σε μια βάπτιση ή άλλη δραστηριότητα με πνευματικό περιεχόμενο.

~Ήλιος αντίθεση με Δία~

STEFANIA 300

Επιπόλαιο με λες! Στην επιρροή της αυριανής όψης Ήλιου/Δία υπάρχει οπτιμιστική διάθεση και ευνοούνται ευτυχή γεγονότα. Προσοχή θέλουν μόνο πρόσωπα που είναι σαν το κύμα του γιαλού και συμπεριφορές που χαρακτηρίζονται από προχειρότητα κι έλλειψη σοβαρότητας. Μη μεγεθύνετε τη διάσταση των πραγμάτων και χαρείτε το Σαββατοκύριακο σας!

Η τύχη σήμερα χαμογελά στους Υδροχόους, Ζυγούς, Δίδυμους των τελευταίων ημερών ως τις επτά το απόγευμα. Έπειτα, χαμόγελα χαράς έρχονται για Ιχθύες, Σκορπιούς και Καρκίνους των πρώτων ημερών.

Σήμερα χαρείτε αληθινές φιλίες και χτίστε ειλικρινείς σχέσεις! Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved