Τι λένε τα άστρα σήμερα, 2/1;

Προσοχή απαιτεί σήμερα η χρήση μηχανημάτων - για να προφυλαχτείτε από ατυχήματα, αποφύγετε τις βιαστικές κινήσεις - φροντίστε επίσης να παραμείνετε συγκεντρωμένοι

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 2/1;

~Σελήνη στον Αιγόκερω & Σελήνη στον Υδροχόο~

Ο παλιός είναι ωραίος μα ο καινούργιος είναι αλλιώς! Με τη Σελήνη στην κατοικία του γέρου Κρόνου ως τις επτά το απόγευμα, θα υπάρχει η τάση να εστιάζεστε στο 2013. Πάει τελείωσε... φινίτο! Δεν μπορείτε να το χωνέψετε; Από το απόγευμα με τη Σελήνη στον Υδροχόο, έτσι ξαφνικά, θα συνειδητοποιήσετε ότι βρισκόμαστε ήδη στο 2014. Και το πρώτο που θα θέλετε να κάνετε είναι να κάνετε αλλαγές, να κοινωνικοποιηθείτε και να απαλλαχτείτε από κάθε τι που σας κρατά πίσω ώστε να ανοίξετε δρόμο στο μέλλον.

~Σελήνη σύνοδο με Αφροδίτη~

Ο έρωτας κάθε ώρα χωρά! Γύρω στη μια το μεσημέρι θα υπάρχει θετική διάθεση και τα αισθήματα αγάπης θα είναι στα φόρτε τους. Καλή ώρα για επαφές γυναικών αλλά για όλα τα «ερωτευμενάκια».

~Ήλιος τετράγωνο με Άρη~

Τι ένταση είναι αυτή; Με τον πλανήτη του θυμού, τον Άρη σε τετράγωνο με τον Ήλιο, όψη που κορυφώνεται αύριο, ακόμα και αν είστε από τη φύση σας ήρεμοι, μπορεί να γίνετε... μπουρλότο! Προσοχή απαιτεί η χρήση μηχανημάτων ενώ για να προφυλαχτείτε από ατυχήματα αποφύγετε τις βιαστικές κινήσεις. Πιθανές είναι επιθέσεις σε άτομα που εκπροσωπούν τις αρχές και την εξουσία.

~Ερμής αντίθεση με Δία~

STEFANIA 300

Ωραία τα είπαμε αλλά αποτέλεσμα δεν είχαμε! Στην επιρροή της αυριανής όψης Ερμή – Δία υπάρχει η τάση για να ευχάριστες συνομιλίες ή μετακινήσεις όμως πολύ πιθανόν παρά την όμορφη ατμόσφαιρα να παρασυρθείτε και να ξεχάσετε το πιο σημαντικό, από το να βάλετε μια υπογραφή ως το να ρωτήσετε αυτό που πραγματικά σας απασχολούσε. Φροντίστε λοιπόν να παραμείνετε συγκεντρωμένοι στο ζητούμενο.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Αιγόκεροι, Παρθένοι, Ταύροι του γ' δεκαημέρου ως τις επτά το απόγευμα. Έπειτα τη σκυτάλη της τύχης παραλαμβάνετε Υδροχόοι, Δίδυμοι, Ζυγοί των πρώτων ημερών.

Πάει ο παλιός χρόνος! Αφήστε πίσω σας ό,τι σας πίκρανε και καλωσορίστε το 2014!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved