Τι λένε τα άστρα σήμερα, 1/1;

Χρόνια πολλά! Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω κάνει ποδαρικό στο πλανητικό σκηνικό του 2014

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 1/1;

~Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω~

Καλή χρονιά! Με επισημότητα θα γιορτάσετε σήμερα την Πρωτοχρονιά και θα υπάρχει η τάση να κρατήσετε κάποια παλιά έθιμα και να κάνετε κάποια επιλεγμένα δώρα που θα μείνουν. Ποδαρικό κάνει σήμερα η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω δείχνοντας την τάση να είστε προσεκτικοί από το ποιος θα μπει στο σπίτι σας πρώτος για τον καινούργιο χρόνο, πως θα ντυθείτε για να πάτε στην εκκλησία ή σε μια επίσημη εκδήλωση ή τη γιορτή ενός μεγάλου άνθρωπου αλλά και πως πρέπει να γίνουν κάποια νέα ξεκινήματα για σοβαρά για εσάς θέματα.

~Οι όψεις της Σελήνης~

Γύρω στις εννέα και μισή το πρωί ίσως ξυπνήσετε απότομα ή προκύψει μια αλλαγή σχεδίου. Το μεσημέρι γύρω στις δύο παρά τέταρτο θα επικρατεί ένας συναισθηματισμός και ο ερωτισμός θα είναι στα ύψη. Μια ώρα περίπου αργότερα καλό είναι να βοηθήσετε κάποιο γυναικείο πρόσωπο που θα νιώθει πιεσμένο ενώ γύρω στις τέσσερις και μισή ευνοούνται συζητήσεις και βόλτες. Λίγο μετά τις εννέα το βράδυ θα επικρατεί χαρά και υπάρχει η τάση να βρεθείτε σε ανοιχτούς χώρους, να βγείτε και να διασκεδάσετε.

~Ήλιος σύνοδο με Πλούτωνα~

STEFANIA 300

Δρομολογώντας αλλαγές! Το βράδυ ο Ήλιος συναντά το δυνατό και μεταμορφωτικό Πλούτωνα και υπάρχει η τάση να εξετάσετε τα κακώς κείμενα μιας κατάστασης, να ξεφορτωθείτε ο,τι σας βαραίνει, να πάρετε αποφάσεις και γενικότερα να δείτε πως θα «φτιάξετε» κάτι.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Αιγόκεροι, Παρθένοι, Ταύροι και Ιχθύες, Καρκίνοι, Σκορπιοί του β' δεκαημέρου.

Με το δεξί να μπει η χρονιά σε όλους και να είναι γεμάτη υγεία, χαρές και όμορφες στιγμές!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved