Τι λένε τα άστρα σήμερα, 30/12;

Η εβδομάδα κάνει ποδαρικό με τη Σελήνη στον χαρωπό Τοξότη και αυτό είναι μια θετική αστρολογική ένδειξη αφού ο κυβερνήτης του ο Δίας θεωρείται καλότυχος και γουρλής. Όμως με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Ουρανό, η σημερινή Δευτέρα δεν θα είναι συνηθισμένη...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 30/12;

~Σελήνη στον Τοξότη~

Χαράς ευαγγέλια για μικρούς και μεγάλους! Η εβδομάδα κάνει ποδαρικό με τη Σελήνη στον χαρωπό Τοξότη και αυτό είναι μια θετική αστρολογική ένδειξη αφού ο κυβερνήτης του ο Δίας θεωρείται καλότυχος και γουρλής. Το βλέμμα των πιο πολλών θα είναι στραμμένο στη Πρωτοχρονιά και δεν θα είστε λίγοι αυτοί που σήμερα θα γεμίσετε τα καλάθια και τις τσάντες με δώρα και γούρια για να τα ανταλλάξετε με αγαπημένα πρόσωπα αύριο βράδυ για το καλό της χρονιάς. Προσοχή όμως στην υπερβολή!

Όλη μέρα ένα εορταστικό φαγοπότι! Τα τραπέζια θα είναι γεμάτα με πλούσια σε θερμίδες εδέσματα και γλυκά και θα υπάρχει η τάση να καταφεύγετε σε αλλεπάλληλες διατροφικές παρασπονδίες ικανές πέρα από το να συμβάλλουν στη συσσώρευση κιλών να σας φέρουν σε κατάσταση "τζετ λαγκ". Λίγη ρέγουλα δεν βλάπτει...

~Ήλιος τετράγωνο με Ουρανό~

STEFANIA 300

Απρόβλεπτα γεγονότα! Με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Ουρανό η σημερινή Δευτέρα δεν θα είναι συνηθισμένη. Θα έχει τα απρόοπτα της και σε πολλές περιπτώσεις θα υπάρχει ανατροπή σχεδίων. Αποφύγετε ό,τι ή όποιον σας πιέζει ή σας καταπιέζει και αντιμετωπίστε με ψυχραιμία τους αλλόκοτους και τους προκλητικούς.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Τοξότες, Κριοί, Λέοντες και Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι γεννημένοι στο β' μισό του α' δεκαημέρου και στο α' μισό του β'. Πιθανόν, να αγοράσετε κάποιο λαχείο, να δοκιμάσετε την τύχη σας... από τον έρωτα ως σε μια λαχειοφόρο. Καλό είναι να κάνετε αγορές μέχρι εκεί που αντέχει το βαλάντιο σας. Μη ξεμυαλιστείτε!

Καλή εβδομάδα σε όλους με δώρα, λιχουδιές, χαρές και ευτυχή στιγμές!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved