Τι λένε τα άστρα σήμερα, 28/12;

Άγρια θηλυκά γεμάτα δύναμη θα φανερώσουν σήμερα τα ζωώδη ένστικτα τους και θα παραδοθούν στο σύντροφό τους με πάθος και συναίσθημα

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 28/12;

~Σελήνη στο Σκορπιό~

Άκρως απόρρητον! Σήμερα υπάρχει η τάση να κάνετε κάτι μυστικά, να αφιερωθείτε σε κάτι αποκλειστικά, να ασχοληθείτε με ένα μυστήριο, να πρωταγωνιστήσετε σε ένα ερωτικό σενάριο και να βιώσετε κάτι που θα έχει καρμικό χαρακτήρα. Άλλοι θα βουτήξετε στα άδυτα κάποιου και άλλοι σε βαθιά νερά...

~Σελήνη εξάγωνο με Πλούτωνα~

Τα δίνω όλα για σένα! Γύρω στις έντεκα και μισή το πρωί η Σελήνη κάνει όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα και ίσως σε κάποιον ή κάτι δοθείτε με πάθος και συναίσθημα. Άγρια θηλυκά γεμάτα δύναμη θα φανερώσουν τα ζωώδη ένστικτα τους και το σεξ μαζί τους θα είναι ηφαιστειώδες.

~Σελήνη τρίγωνο με Δία~

STEFANIA 300

Πριβέ πάρτι! Γύρω στις εννέα το βράδυ η Σελήνη σχηματίζει ευνοϊκή όψη με τον Δία ευνοούντες ευχάριστες επαφές, εκδηλώσεις, γιορτές αλλά για... λίγους και εκλεκτούς. Στα φόρτε τους θα είναι ερωτικές «αποστολές» με μεγάλα ή εξωτερικά γυρίσματα.

Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε Σκορπιοί, Ιχθύες, Καρκίνοι του β' δεκαημέρου. Η λίμπιντό σας σήμερα ανασταίνεται! Ελεύθεροι ή δεσμευμένοι δεν θα έχετε τίποτα να ζηλέψετε αφού ό,τι και αν κάνετε σήμερα η ικανοποίηση θα είναι στο έπακρον.

Το ζώδιο του Σκορπιού αγαπάει το σκοτάδι και σήμερα όλοι μπορείτε να έχετε μια μοναδική βραδιά... απόλυτης διασκέδασης! Καλό Σαββατοκύριακο!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved