Τι λένε τα άστρα σήμερα, 25/12;

Η Σελήνη στο Ζυγό, το ζώδιο της κοινωνικότητας, ευνοεί πάσης φύσεως επαφές και συναντήσεις και αναδεικνύει το πνεύμα του «μαζί». Δεσμευμένοι ή όχι, σίγουρα θα σας απασχολήσουν θέματα αγάπης και συντροφικότητας.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 25/12;

~Σελήνη στο Ζυγό~

Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα! Μέρα χαράς, αρμονίας και αγάπης προοιωνίζει ότι θα είναι η σημερινή, με τη Σελήνη στο θετικό ζώδιο του Ζυγού. Η κοινωνικότητα του ζωδίου ευνοεί πάσης φύσεως επαφές και συναντήσεις με τους άλλους και αναδεικνύει το πνεύμα του «μαζί».

Θα υπάρχει η τάση να κρατήσετε ισορροπίες και, είτε είστε δεσμευμένοι ή αδέσμευτοι, σήμερα θα σας απασχολήσει το θέμα "αγάπη" και "συντροφικότητα". Ιδιαίτερη κινητικότητα θα υπάρχει σε ζαχαροπλαστεία, ανθοπωλεία και την τιμητική τους θα έχουν τα γλυκά αλλά και κάθε δραστηριότητα που μπορεί να κάνει τη σημερινή γιορτή την πιο γλυκιά του χρόνου.

~Άρης αντίθεση με Ουρανό~

Απρόσμενη εξέλιξη! Με τον Άρη σε αντίθεση με τον Ουρανό κάποιες ενέργειες ίσως έχουν απρόβλεπτο αποτέλεσμα. Μπορεί να προκύψουν ερωτικές συγκρούσεις, εντάσεις ενώ ενδεχομένως να υπάρξουν νευρικές κινήσεις, ξεσπάσματα και αποκαλυπτήρια. Πιθανά ηλεκτρολογικά και μηχανικά προβλήματα.

~Ερμής εξάγωνο με Ποσειδώνα~

STEFANIA 300

Όμορφες ευχές! Στην επιρροή του αυριανού εξαγώνου Ερμή – Ποσειδώνα θα δώσετε και θα λάβετε υπέροχες ευχές, θα κάνετε μαγευτικές βόλτες, θα έχετε ονειρικές συναντήσεις, θα κάνετε όμορφες γνωριμίες, θα έχετε πνευματικές συζητήσεις και θα ανταλλάξετε λόγια αγάπης και χαράς.

Η τύχη σήμερα χαμογελά στους Ζυγούς, Υδροχόους, Δίδυμους και Κριούς, Λέοντες, Τοξότες του α' δεκαημέρου.

Σήμερα δεχτείτε με ευγνωμοσύνη όλα τα δώρα που η ζωή έχει να σας προσφέρει και γιορτάσετε τα Χριστούγεννα με χαρά, αγάπη, γέλιο και γαλήνη. Καλά Χριστούγεννα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved