Τι λένε τα άστρα σήμερα, 23/12;

Σήμερα, με τη Σελήνη στην Παρθένο, δώστε έμφαση στην ουσία και μη βάλετε τα πάντα σε μικροσκόπιο, γιατί θα τη χάσετε!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 23/12;

Σελήνη στην Παρθένο

Εορταστικός προγραμματισμός! Σε δύο μέρες έχουμε Χριστούγεννα και, όπως δείχνει η Σελήνη στο πρακτικό ζώδιο της Παρθένου, εκτός από τα γιορτινά τραγούδια που ηχούνε και το σπίτι που μυρίζει από τις χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, χρειάζεται και καλή οργάνωση για να είστε στο πνεύμα των εορτών. Οργανωθείτε, λοιπόν, για να μην «τρέχετε και δεν φτάνετε» τελευταία στιγμή, καθώς βρισκόμαστε μια μέρα πριν την παραμονή των Χριστουγέννων.

Δείτε τις συνταγές που θα φτιάξετε και κάντε μια λίστα με τι υλικά θα χρειαστείτε (κάστανα, δαμάσκηνα, μήλα, κουκουνάρι, ρόδι κ.λπ.) ή κάνετε κάποια σχετική προεργασία (π.χ. μαρινάρισμα, καθάρισμα, άχνισμα λαχανικών) ενημερωθείτε για το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων και προγραμματίστε πότε θα φάτε στης μαμάς, πότε στης πεθεράς, που θα αφήσετε τα παιδιά τη μέρα του ρεβεγιόν, τι θα φορέσετε και άλλα τέτοια διαδικαστικά.

Επιπλέον, συνιστάται μια αποτοξίνωση πριν το αυριανό και μεθαυριανό φαγοπότι και να αποφύγετε τη μάχη για το άψογο και τέλειο αποτέλεσμα. Δώστε έμφαση στην ουσία και μη βάλετε τα πάντα σε μικροσκόπιο, γιατί θα τη χάσετε!

~Ήλιος εξάγωνο με Ποσειδώνα~

STEFANIA 300

Η μαγεία των Χριστουγέννων! Στην επιρροή του αυριανού εξαγώνου Ηλίου – Ποσειδώνα ευνοείται να ζήσετε την θρησκευτική ή πνευματική διάσταση των Χριστουγέννων και να βιώσετε να γεννιέται εντός της ψυχής σας η παρουσία του θεού, της αγάπης, του θαύματος και της ελπίδας.


Οι ευνοημένοι της ημέρας είστε οι Παρθένοι, και Ιχθύες, Καρκίνοι, Σκορπιοί που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο μισό του α' δεκαημέρου και στο πρώτο μισό του β'.

Όλοι ανεξαιρέτως αν κάνετε την κατάλληλη προετοιμασία, μπορείτε να έχετε ένα καλό αποτέλεσμα σε οτιδήποτε.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved