Τι λένε τα άστρα σήμερα, 15/12;

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, το μεσημέρι, ίσως δεν είναι εύκολο να διακρίνετε τους απατεώνες. Λίγο αργότερα που η Σελήνη συναντά τον Άρη, κάντε τα λόγια πράξη!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 15/12;

~Σελήνη στους Διδύμους~

Ντριν – Ντρίν! Με τη Σελήνη στους επικοινωνιακούς Διδύμους η Κυριακή σας θα είναι γεμάτη από ειδήσεις, μηνύματα, πληροφορίες και εορταστικές αναφορές και συνάμα θα συνοδεύεται από ομιλίες, διαλέξεις, συνεντεύξεις και συναντήσεις. Θα υπάρχει θετική διάθεση και θα πετάτε τη σκούφια σας για βόλτες, εξόδους και ευχάριστες μετακινήσεις.

~Σελήνη τετράγωνο με Ποσειδώνα~

Επικοινωνιακό τρυκ! Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα γύρω στις δύο και είκοσι το μεσημέρι ίσως δεν είναι εύκολο να διακρίνετε τους τζέντλεμεν από τους απατεώνες. Κάποιοι θα αραδιάσουν μια σειρά από ψέματα ή άλλα θα λένε και άλλα θα πιστεύουν. Αποφύγετε τις δυσάρεστες συναντήσεις, διλήμματα ή ερωτικές ατασθαλίες που μπορεί να σας βάλουν σε μπελάδες και την πολυκοσμία αν δεν είναι του γούστου σας. Προσέχετε μήπως κολλήσετε κάποια ίωση.

~Σελήνη τρίγωνο με Άρη~

Κυκλοφορώ και διεκδικώ! Γύρω στις τέσσερις και μισή το μεσημέρι η Σελήνη συναντά τον Άρη και ευνοεί να προχωρήσετε ένα φλερτ ένα βήμα πιο πέρα, να μιλήσετε με σθένος ή ενθαρρυντικά όπως και να επιδείξετε γρήγορα αντανακλαστικά ή κάνετε τα λόγια πράξη.

STEFANIA 300

Η τύχη σήμερα χαμογελά στους Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους του α’ δεκαημέρου. Πολύ καλή μέρα για να κάνετε μανικιούρ, μασάζ ή κάτι γρήγορο ή στο πόδι, να περπατήσετε, να βγείτε έξω αλλά και ακόμα αν μείνετε στο σπίτι να περάσετε ωραία με καλή παρέα, να γελάσετε και να μην αισθανθείτε ανία ούτε στιγμή.

Να έχετε όλοι μια χαρούμενη Κυριακή, λέγοντας «ναι» σε μια καταπληκτική ιδέα ή μια όμορφη βόλτα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved